majówka za rogiem
To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą. Sprawdź!
- Margaret
majówka za rogiem
Cześć, planujemy z przyjaciółmi wyjechać na majówkę w góry, wpadliśmy na pomysł by wypożyczyć na ten cel samochód, poszperaliśmy i znaleźliśmy ciekawą ofertę firmy https://amigorentacar.pl/ wyczytałam że można u nich natrafić nawet na rabaty i bonusy. Co sądzicie?
- Zuzzanna
Re: majówka za rogiem
To prawda, majóweczka tuż tuż, już zaczynają się w pracy problemy z urlopem. Jeden chce iść, drugi nie , bo przecież wolne można tego 2 zrobić.. No i jak tu się porozumieć. My mamy jeszcze jeden problem. Otóż patrzyłam na Telewizory 4K UHD 55 cali ekran Zakrzywiony (Curved) na Ceneo.pl i chciałabym taki tv kupić, ale mąż nie jest przekonany. Woli takie same cale, ale płaski ekran, bo taniej. Jak mam go przekonać? Przecież to nie tylko lepszy dźwięk i obraz, ale także i prestiż.
- mariolle
Jak wyglądają wasze plany na majówkę? Ja niestety zapomniałam o zarezerwowaniu jakiegoś wyjazdu na majówkę i nie wiem jak to będzie. Koleżanka mówiła mi, że możliwe, że znajdę jeszcze jakieś noclegi w górach. Przeglądam właśnie stronę http://apartamentyzakopane.pl/koscielisko.php i mam nadzieję, że uda mi się znaleźć coś ciekawego. Poza tym, według mnie majówka w górach to super pomysł.
- wiola438
Ja kolejna majówkę spędziłam sama... Mam już tego dosyć i szukam bratniej duszy na portalu randkowym. Może znacie https://randkuj.my/ ? Wielu moich znajomych tam własnie odnalazło nie tylko miłość ale i przyjaciół na dobre i złe. Chyba jest w tym coś, co skupia osoby potrzebujące uczucia czy powiernika. W sieci to łatwiejsze, później można spotkać się w realu i kontynuować znajomość.
- terenia
Ja sama od dawna jestem na randkuj.my i zawsze będę ciepło mówiła o tym portalu - poznałam tam kiedyś faceta moich marzeń.. Niestety los nas rozdzielił, ale konto zostało na portalu i od miesiąca działam na nowo
- legend
Właściwie to ja myślałam o nowym telewizorze, ale dziś to takie się raczej kupuje, ze względu na to, że są tanie, ale też mają dobre podzespoły, jak bluetooth, wbudowany tuner czy na przykład idealnie krystaliczną matrycę. Sama o takich myślę. Mam na oku duży model, ale może na mniejszy będę reflektowała.Zuzzanna pisze: ↑04 kwie 2019, 12:01 To prawda, majóweczka tuż tuż, już zaczynają się w pracy problemy z urlopem. Jeden chce iść, drugi nie , bo przecież wolne można tego 2 zrobić.. No i jak tu się porozumieć. My mamy jeszcze jeden problem. Otóż patrzyłam na Telewizory 4K UHD 55 cali ekran Zakrzywiony (Curved) na Ceneo.pl i chciałabym taki tv kupić, ale mąż nie jest przekonany. Woli takie same cale, ale płaski ekran, bo taniej. Jak mam go przekonać? Przecież to nie tylko lepszy dźwięk i obraz, ale także i prestiż.