majówka za rogiem

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą. Sprawdź!
Awatar użytkownika
Margaret

majówka za rogiem

Post autor: Margaret »

Cześć, planujemy z przyjaciółmi wyjechać na majówkę w góry, wpadliśmy na pomysł by wypożyczyć na ten cel samochód, poszperaliśmy i znaleźliśmy ciekawą ofertę firmy https://amigorentacar.pl/ wyczytałam że można u nich natrafić nawet na rabaty i bonusy. Co sądzicie?
Awatar użytkownika
Zuzzanna

Re: majówka za rogiem

Post autor: Zuzzanna »

To prawda, majóweczka tuż tuż, już zaczynają się w pracy problemy z urlopem. Jeden chce iść, drugi nie , bo przecież wolne można tego 2 zrobić.. No i jak tu się porozumieć. My mamy jeszcze jeden problem. Otóż patrzyłam na Telewizory 4K UHD 55 cali ekran Zakrzywiony (Curved) na Ceneo.pl i chciałabym taki tv kupić, ale mąż nie jest przekonany. Woli takie same cale, ale płaski ekran, bo taniej. Jak mam go przekonać? Przecież to nie tylko lepszy dźwięk i obraz, ale także i prestiż.
Awatar użytkownika
mariolle

Post autor: mariolle »

Jak wyglądają wasze plany na majówkę? Ja niestety zapomniałam o zarezerwowaniu jakiegoś wyjazdu na majówkę i nie wiem jak to będzie. Koleżanka mówiła mi, że możliwe, że znajdę jeszcze jakieś noclegi w górach. Przeglądam właśnie stronę http://apartamentyzakopane.pl/koscielisko.php i mam nadzieję, że uda mi się znaleźć coś ciekawego. Poza tym, według mnie majówka w górach to super pomysł.
Awatar użytkownika
wiola438

Post autor: wiola438 »

Ja kolejna majówkę spędziłam sama... Mam już tego dosyć i szukam bratniej duszy na portalu randkowym. Może znacie https://randkuj.my/ ? Wielu moich znajomych tam własnie odnalazło nie tylko miłość ale i przyjaciół na dobre i złe. Chyba jest w tym coś, co skupia osoby potrzebujące uczucia czy powiernika. W sieci to łatwiejsze, później można spotkać się w realu i kontynuować znajomość.
Awatar użytkownika
terenia

Post autor: terenia »

Ja sama od dawna jestem na randkuj.my i zawsze będę ciepło mówiła o tym portalu - poznałam tam kiedyś faceta moich marzeń.. Niestety los nas rozdzielił, ale konto zostało na portalu i od miesiąca działam na nowo
Awatar użytkownika
zenka

Post autor: zenka »

Ale fajnie, chętnie poznam szczegóły tej historii. Może popiszemy na randkuj.my? Też się zarejestrowałam własnie.
Awatar użytkownika
terenia

Post autor: terenia »

A z chęcią, może dołączysz do grona moich znajomych i kiedyś się spotkamy. Na randkuj.my wszystko jest możliwe :)
Awatar użytkownika
ryba

Post autor: ryba »

A noclegi na majówkę już zarezerwowane? Bo jeśli nie to koniecznie zajrzyjcie na stronę https://meteor-turystyka.pl/. Znajdziecie tam sprawdzone noclegi na terenie całej Polski.
Awatar użytkownika
legend

Post autor: legend »

Zuzzanna pisze: ↑04 kwie 2019, 12:01 To prawda, majóweczka tuż tuż, już zaczynają się w pracy problemy z urlopem. Jeden chce iść, drugi nie , bo przecież wolne można tego 2 zrobić.. No i jak tu się porozumieć. My mamy jeszcze jeden problem. Otóż patrzyłam na Telewizory 4K UHD 55 cali ekran Zakrzywiony (Curved) na Ceneo.pl i chciałabym taki tv kupić, ale mąż nie jest przekonany. Woli takie same cale, ale płaski ekran, bo taniej. Jak mam go przekonać? Przecież to nie tylko lepszy dźwięk i obraz, ale także i prestiż.
Właściwie to ja myślałam o nowym telewizorze, ale dziś to takie się raczej kupuje, ze względu na to, że są tanie, ale też mają dobre podzespoły, jak bluetooth, wbudowany tuner czy na przykład idealnie krystaliczną matrycę. Sama o takich myślę. Mam na oku duży model, ale może na mniejszy będę reflektowała.
ODPOWIEDZ