nadajecie przez brokera kurierskiego?

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą. Sprawdź!
Awatar użytkownika
savaka

nadajecie przez brokera kurierskiego?

Post autor: savaka »

Korzystacie czasami z usług brokerów kurierskich? Jak tak to który jest waszym zdaniem najlepszy?
Awatar użytkownika
modnisia

Re: nadajecie przez brokera kurierskiego?

Post autor: modnisia »

Generalnie tani kurier krajowy jest dostępny na stronie brokera kurierskiego i jest to wiele firm przewozowych, nie tylko jedna firma. Ceny są uzależnione od rozmiarów przesyłki i opcji dodatkowych, więc jak chcesz się dowiedzieć gdzie jest najtaniej to sobie takie porównanie musisz zrobić
Awatar użytkownika
sionair

Post autor: sionair »

Polecam Ci sprawdzić jak wysłać paczkę kurierem FedEx , bo z tego co słyszałam ma najbardziej konkurencyjny cennik, a także przesyłki dochodzą na miejsce błyskawicznie. Z resztą w internecie możesz poczytać opinie w tym temacie
Awatar użytkownika
Kamilla36

Post autor: Kamilla36 »

Pewnie, że tak! Jeśli będziecie nadawać przesyłki międzynarodowe, to tylko z pomocą brokera kurierskiego, jeśli zależy Wam na najlepszej cenie. Mogę z własnego doświadczenia polecić Wam ofertę https://www.sendit.pl/cennik/cenniki-mi ... /dania/dpd Do Danii przesyłki docierają bardzo szybko i macie do wyboru 3 różnych kurierów.
Awatar użytkownika
memi920

Post autor: memi920 »

Raczej nie, bo aktualnie interesuje mnie transport kolejowy do chin i czytam o nim na stronie https://pfc24.pl/transport-kolejowy-do-chin/ . Muszę znaleźć bardzo dobrą firmę, która takim transportem się zajmuje, aby wszystko przebiegło w odpowiedni sposób i aby była dobra cena, bo to też ważne.
ODPOWIEDZ