Opinie Epson

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą. Sprawdź!
Awatar użytkownika
lila87

Opinie Epson

Post autor: lila87 »

Jakie macie opinie na temat drukarek Epson? Bo z tego co widzę, to ma tak wiele drukarek, że ciężko coś konkretnego wybrać, ale coraz więcej dobrych słów na ich temat.
Awatar użytkownika
fiona45

Re: Opinie Epson

Post autor: fiona45 »

Moja opinia jest bardzo dobra, ponieważ mam taką drukarkę od Epson już 5 lat i jestem nie zawodna i tania w użytkowaniu. Nie jedna osoba by taką chciała mieć, bo jest praktyczna i łatwa w obsłudze. A tusz można kupić w butelce i dopełnić jak zabraknie.
Awatar użytkownika
lila87

Jaki model tej drukarki masz? Dużo drukujesz w czerni czy w kolorze też? I jak z uzupełnieniem tuszy?
Awatar użytkownika
fiona45

Drukuje sporo tak naprawdę. Nie mam problemu z tuszem, bo nie zasycha, a uzupełnienie jego jest bardzo szybkie. Ja mam model starszej generacji L365 ale jestem z niego bardzo zadowolona . Teraz wiele modeli Epson ma na promocyjnych ofertach wraz z zapasem tuszy, długą gwarancją czy zwrotem części kwoty za zakup,
Awatar użytkownika
lila87

Bardzo fajna i praktyczna ta drukarka, poczytam sobie jeszcze o niej może też bym o takiej pomyślałam. W cenie bardzo fajnej.
Awatar użytkownika
fiona45

Moim zdaniem będziesz zadowolona z Epson. Wielu znajomych też je ma i nie narzekają, a drukują też dużo.
Awatar użytkownika
teosia

Post autor: teosia »

Nie znam tej firmy, ale mogę polecić sklep z drukarkami 3D http://aemca.pl/. Mają tam ogromny wybór drukarek 3D i mają w ofercie samych najlepszych producentów, np. Zortrax. Na pewno znajdziesz tam coś dla siebie. Poczytaj trochę w temacie, a przekonasz się, że drukarki 3D to przyszłość.
Awatar użytkownika
Modzika

Post autor: Modzika »

Nie mam akurat takiej drukarki, ale mój brat owszem i wydaje mi się, że jest zadowolony z jej funkcjonalności. Nawet poprosił mnie, żebym w wolnym czasie znalazła materiały eksploatacyjne do drukarek w jakimś sklepie, bo nie ma ostatnio czasu. No to zaczęłam wertować strony internetu i znalazłam sprzedawcę Do Drukarki. Całkiem bogaty sklep i naprawdę dużo rzeczy można w nim kupić.
Awatar użytkownika
Werka

Post autor: Werka »

Miałam drukarkę tej marki długi czas, nie jest taka zła, choć szału nie ma, do rzadkiego użytku domowego się sprawdza, dzięki temu, że jest tania.
Awatar użytkownika
lexyy

Post autor: lexyy »

Ja posiadam drukarkę marki Epson i uważam, że jest to jak najbardziej dobra marka. Mam ją już jakiś czas, niemalże codzienne jej używam i póki co nic się z nią nie dzieje. Jedyną rzeczą, o jakiej muszę pamiętać to tusz do niej. Długi czas korzystałem tylko z oryginalnych tuszy jednak teraz używam zamienników i nie widzę różnicy. Na stronie sklep.invmedia.pl można znaleźć ich naprawdę duży wybór.
Awatar użytkownika
orzeszek

Post autor: orzeszek »

Jeśli chodzi o opinie na temat tej drukarki to z pewnością w internecie znajdziecie to czego szukacie. Ja w każdym bądź razie mam drukarkę marki Brother i jestem z niej bardzo zadowolona. Tylko zastanawiam się gdzie dostanę w rozsądnej cenie tusze do niej. I tak szperając w internecie trafiłam na ich ofertę https://www.drukuj24.pl/kategoria/brother-115.html gdzie mają w dość dobrych cenach tusze oryginalne i zamienniki
Awatar użytkownika
woodyy

Post autor: woodyy »

Jak wygląda kwestia zamienników do drukarek epson? Są łatwo dostępne?Nie macie problemu z zakupem?
Awatar użytkownika
basienka91

Post autor: basienka91 »

Mamy w biurze epsona, działa ok, zamienniki kupujemy activejet do niej i działają bez zarzutu. Przed zakupem jakiejkolwiek drukarki warto zrobić rozeznanie czy są zamienniki.
ODPOWIEDZ