Opinie Epson
To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą. Sprawdź!
- fiona45
Re: Opinie Epson
Moja opinia jest bardzo dobra, ponieważ mam taką drukarkę od Epson już 5 lat i jestem nie zawodna i tania w użytkowaniu. Nie jedna osoba by taką chciała mieć, bo jest praktyczna i łatwa w obsłudze. A tusz można kupić w butelce i dopełnić jak zabraknie.
- fiona45
Drukuje sporo tak naprawdę. Nie mam problemu z tuszem, bo nie zasycha, a uzupełnienie jego jest bardzo szybkie. Ja mam model starszej generacji L365 ale jestem z niego bardzo zadowolona . Teraz wiele modeli Epson ma na promocyjnych ofertach wraz z zapasem tuszy, długą gwarancją czy zwrotem części kwoty za zakup,
- teosia
Nie znam tej firmy, ale mogę polecić sklep z drukarkami 3D http://aemca.pl/. Mają tam ogromny wybór drukarek 3D i mają w ofercie samych najlepszych producentów, np. Zortrax. Na pewno znajdziesz tam coś dla siebie. Poczytaj trochę w temacie, a przekonasz się, że drukarki 3D to przyszłość.
- Modzika
Nie mam akurat takiej drukarki, ale mój brat owszem i wydaje mi się, że jest zadowolony z jej funkcjonalności. Nawet poprosił mnie, żebym w wolnym czasie znalazła materiały eksploatacyjne do drukarek w jakimś sklepie, bo nie ma ostatnio czasu. No to zaczęłam wertować strony internetu i znalazłam sprzedawcę Do Drukarki. Całkiem bogaty sklep i naprawdę dużo rzeczy można w nim kupić.
- lexyy
Ja posiadam drukarkę marki Epson i uważam, że jest to jak najbardziej dobra marka. Mam ją już jakiś czas, niemalże codzienne jej używam i póki co nic się z nią nie dzieje. Jedyną rzeczą, o jakiej muszę pamiętać to tusz do niej. Długi czas korzystałem tylko z oryginalnych tuszy jednak teraz używam zamienników i nie widzę różnicy. Na stronie sklep.invmedia.pl można znaleźć ich naprawdę duży wybór.
- orzeszek
Jeśli chodzi o opinie na temat tej drukarki to z pewnością w internecie znajdziecie to czego szukacie. Ja w każdym bądź razie mam drukarkę marki Brother i jestem z niej bardzo zadowolona. Tylko zastanawiam się gdzie dostanę w rozsądnej cenie tusze do niej. I tak szperając w internecie trafiłam na ich ofertę https://www.drukuj24.pl/kategoria/brother-115.html gdzie mają w dość dobrych cenach tusze oryginalne i zamienniki
- basienka91
Post autor: basienka91 »
Mamy w biurze epsona, działa ok, zamienniki kupujemy activejet do niej i działają bez zarzutu. Przed zakupem jakiejkolwiek drukarki warto zrobić rozeznanie czy są zamienniki.