Rowerek
To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą. Sprawdź!
- lexixd
Re: Rowerek
Poszukaj sobie czegoś na lionelo. Jest to firma, która ma w ofercie wiele przydatnych dla dzieci sprzętów. Na uwagę zasługują właśnie rowerki, które są skontruoowane tak bydbac o bezpieczeństwo dziecka;)
- lexixd
Tris to bardzo fajna sprawa. Fajne jest to, że można dzięki temu szybko nauczyc dziecko jazdy na rowerze. Ma fajny odczepiany daszek i uchywyt na wodę. Myślę, że to fajna zabawka dla dziecka, ale też ciekawa spacerówka;)
Post autor: Fraśka »
Zakup rowerka dla dziecka to bardzo dobry pomysł. Musisz jednak zastanowić się nad tym czym kierowa się podczas takiego zakupu. Ja wcześniej nie wiedziałam , ze rozmiar ramy i kół wybiera się w zależności od wieku i wzrostu dziecka. Myślałam, że idzie się i kupuje. Jak też tego nie ogarniasz to tutaj https://www.runo.sklep.pl/pl/blog/ile-c ... 52578.html , masz to wszystko bardzo fajnie opisane. Na pewno bardzo ułatwi to zakup.
Post autor: paulina56 »
dla maluszkow to chyba fajnie sie sprawdzaja te rowerki biegowe, widzialam sporo dzieciakow na placu zabaw smigajacych na nich
bardzo fajnie sobie radzily

Post autor: ciapka »
Mysle, ze na pewno rowerek biegowy trójkołowy to dobra opcja na poczatek dla kilkulatka
warto jednak pamietac, by ten rowerek dobrac odpowiednio wielkosciowo pod dziecko
w koncu musi swobodnie siegac nogami