Salon piękności

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą. Sprawdź!
Awatar użytkownika
duff231

Salon piękności

Post autor: duff231 »

Hejka, zastanawiam się z koleżanką nad założeniem jakiegoś salonu piękności. Wiem, że jak każdy biznes nie jest to łatwa sprawa. Chcemy by nasz biznes był usytuowany w jakimś dobrym miejscu, dostępnym dla klientów. Myślałam nad jakimś lokalem z https://vantage-sa.pl . Widzę, że stawiają na nowoczesnośc i dobrą lokalizacje. Co sądzicie?
Awatar użytkownika
rafka

Re: Salon piękności

Post autor: rafka »

Lokalizacja jest ważna to fakt, ale też liczy się pierwsze wrażenie jak się wejdzie do takiego salonu. My z koleżanką przeglądamy ofertę sklepu Fryzaw, a dokładnie meble do salonu fryzjerskiego połączonego z salonem piękności. Ważne żeby wystrój był ładny, a wyposażenie trwałe i funkcjonalne.
Awatar użytkownika
pamela42572

Post autor: pamela42572 »

No lokalizacja rzeczywiście fajna. Wygląda to bardzo wiarygodnie.
Za późno się cofać - świat istnieje tylko dzięki temu, że zawsze za późno się cofać.
Awatar użytkownika
sarenkatoja

Post autor: sarenkatoja »

Takie tematy pojawiają się od bardzo dawna. Jest bardzo dużo informacji na ten temat.
Minęło dużo czasu, a ilość mojej roboty nie maleje. Mówię wam, ten świat to fabryka. Napędza ją słońce, ale rządzą ludzie. A ja trwam. Zbieram ich dusze.
Awatar użytkownika
ritaginter

Post autor: ritaginter »

to jeszcze koniecznie zastanow się nad wyborem firmy, która będzie Wam dostarczać sprzęt i kosmetyki. Ja od mniej więcej roku wspólpracuję z Monduniq i szczerze ich polecam. Duże wsparcie handlowe, sporo szkoleń, skuteczne zabiegi, dobry sprzęt. No i sama możliwość sprzedaży detalu klientom jest super :)
Uleńńka

Post autor: Uleńńka »

rafka, meble fryzjerskie również zamówić w sklepie internetowym. Nie musisz jeździć w ogóle po sklepach stacjonarnych. Zamówisz wszystko z dostawą do salonu. Dobrą ofertę wyposażenia zakładów fryzjerskich i salonów piękności mają w sklepie https://www.fryzjersklep.pl/. Znajdziesz u nich także kosmetyki oraz sprzęt do stylizacji.
ODPOWIEDZ