Serwis ogłoszeniowy

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą. Sprawdź!
Awatar użytkownika
calineczka

Serwis ogłoszeniowy

Post autor: calineczka »

Dziewczyny, mam pełną szafę ubrań. Mam problem ze schowaniem nowych. Niestety większa szafa do sypialni mi się nie zmieści. Muszę sprzedać sporo ubrań, których już nie noszę. Znacie jakieś dobre strony, gdzie mogłabym je wystawić? Znalazłam już wprawdzie jeden serwis z ogłoszeniami https://multino.pl/, ale chciałabym wrzucić ogłoszenia w kilku miejscach.
Awatar użytkownika
teosia

Re: Serwis ogłoszeniowy

Post autor: teosia »

Popatrz w sieci na Pokato. To nowy portal sprzedażowy. Z tego co wiem to można tam dodać bezpłatnie ogłoszenia. Są różne kategorie więc myślę, że dopasujesz coś do swoich potrzeb.
Awatar użytkownika
kiwi

Post autor: kiwi »

To na portalu Pokato dodaj darmowe ogłoszenia. Tam codziennie wiele osób zagląda, więc myślę, że uda się Tobie sprzedać zalegające w szafie ciuchy. Właśnie w takich miejscach warto się ogłaszać, bo można spieniężyć to, co jest nam niepotrzebne.
Awatar użytkownika
Izka

Post autor: Izka »

Teraz możesz dodać darmowe ogłoszenia przez aplikację Sprzedajemy. Fotki ciuchów prześlesz bezpośrednio z telefonu, a konto założysz jednym kliknięciem. To chyba najwygodniejsza opcja ;)
Awatar użytkownika
modna9

Post autor: modna9 »

Dobry serwis z ogłoszeniami, zawiera przede wszystkim bardzo dobrze przygotowane kwestie organizacyjne. Bardzo ważne jest aby różni klienci mieli dostęp do tego co jest dla nich ważne. Postaw zatem na rozwiązania jakie proponuje firma https://tuoglos.pl/dodaj-ogloszenie-do- ... informacje gdzie masz możliwość wrzucenia hurtowych ilości ogłoszeń w aż 100 miastach w całej Polsce.
ODPOWIEDZ