Suchy basen z piłeczkami

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą. Sprawdź!
Awatar użytkownika
modna9

Suchy basen z piłeczkami

Post autor: modna9 »

Suchy basen z piłeczkami czy ktoś ma w domu? Czy dzieci lepiej się rozwijają dzięki temu? Co sądzicie? Myślałam o zakupie takiego suchybasen.waw.pl/suchy-basen-z-piłeczkami Ktoś z Was miał może coś takiego i jak to się sprawuje , jestem bardzo ciekawa waszych opinii w tym temacie . Z góry dziękuje !
Awatar użytkownika
Eit7ert7

Re: Suchy basen z piłeczkami

Post autor: Eit7ert7 »

moja córa ma świetny ubaw w niej.
-
Identyfikacja wizualna

kłódka energetyczna producent
Awatar użytkownika
GM1999

Post autor: GM1999 »

nie słyszałam, by zabawa w suchym basenie jakoś wspomagała rozwój dziecka. Jak dla mnie, jest to kolejna zabawka... kolejny sposób na spędzenie czasu, przez dziecko, rzecz jasna. Ale żeby taki basen jakiś stymulował rozwój? Raczej nie sądzę. Jeśli masz miejsce w pokoju, to spoko. Nie wiem, jak teraz, ale jeszcze jakieś 2-3 lata temu, takie baseny cieszyły się ogromną popularnością.

Gosia,
analizator seo

amiqs opinie
Awatar użytkownika
Gonia25

Post autor: Gonia25 »

Moim zdaniem póki jeszcze lato i panują upały można zamiast suchego basenu pomyśleć nad wodnym - https://www.dobrebaseny.pl/Sol-do-gener ... 5-kg-p2143 Wtedy dzieciaki będą mogły się w nim pluskać dowoli i na pewno lepiej bawić niż siedząc w domu. Szczególnie póki upały dają się we znaki tego typu basen będzie wybawieniem i dla dzieci i dla dorosłych.
Kasieńka

Post autor: Kasieńka »

Suchy basen to świetna zabawa dla maluchów. W zeszłym roku to była duża frajda dla mojej córki. W tym postanowiliśmy już kupić duży, stelażowy basen do ogrodu. Zamówiłam od razu chemię https://basenyogrodowe.pl/36-chemia-basenowa, żeby utrzymać wodę w czystości. Przewiduję dużo radości w letnie, upalne dni :) Nie wiadomo czy gdziekolwiek pojedziemy w te wakacje.
ODPOWIEDZ