Suszarka do włosów
To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą. Sprawdź!
- magi222
Suszarka do włosów
Chciałabym zrobić sobie sama prezent na urodziny i chciałabym kupić sobie jakąś fajną suszarkę, z fajną mocą w dobrej cenie. Bardzo lubię produkty polskich producentów, więc chyba wybiorę sobie coś na stronie https://www.eldom.eu/kategoria/zdrowie-i-uroda Myślę, że będę zadowolona.
- pamela42572
Re: Suszarka do włosów
Post autor: pamela42572 »
Szukałem właśnie takiego produktu i trafiłem na ten temat. Chyba też się skuszę na to.
Za późno się cofać - świat istnieje tylko dzięki temu, że zawsze za późno się cofać.
- sarenkatoja
Post autor: sarenkatoja »
Twoja opinia może być tutaj kluczowa dla wielu. Dzięki za trafne uwagi.
Minęło dużo czasu, a ilość mojej roboty nie maleje. Mówię wam, ten świat to fabryka. Napędza ją słońce, ale rządzą ludzie. A ja trwam. Zbieram ich dusze.
- AgnieszkaM
Post autor: AgnieszkaM »
Suszarka do włosów powinna mieć odpowiednie regulacje temperatury jak i siłę nawiewu. Dzięki odpowiednio zmienianej temperaturze nawiewu możemy pobudzać włosy do wzrostu oraz zamykać ich łuski dzięki czemu nie uszkodzimy włosów. Myślę ,że najlepszą opcją będzie taka suszarka camry 2255 https://www.adler.com.pl/index.php/Main/Produkt/cr_2255 . Dodatkowo w zestawie otrzymujemy dwie przydatne końcówki do stylizacji włosów.
- mariolle
Haha, dobrze trafiłaś bo ja właśnie całkiem niedawno wymieniłam swoją prostownicę na nowo. Sporo czytałam w sieci różnych opinii, ale ostatecznie poprosiłam o pomoc mojej fryzjerki i poleciła mi prostownicę, na której sama pracuje w swoim salonie. To prostownica z Inoara, która świetnie sprawdza się też w zaciszu domowym :p jest łatwa w użyciu, włosy po niej są gładkie, lśniące i ogólnie super wyglądają.
- kora
Owszem, kazdy powinien mieć porządną suszarkę w domu. To samo tyczy się prostownicy - w szczególności w przypadku kobiet. Jeśli nie wiecie jaki model wybrac, jakiego producenta, to polecam wam ten artykuł jaka-prostownica.pl gdzie znajdziecie wszystkie odpowiedzi na nurtujące was pytania.
- basienka91
Post autor: basienka91 »
Używam na co dzień suszarki babyliss salon brillance, jest super. Bardzo szybko suszy, ma regulację temperatury i mocy a przez to że ma jonizację to wlosy się tak nie puszą, ładnie wwyglądają.