szampon do włosów
To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą. Sprawdź!
szampon do włosów
Post autor: juliaś »
Witam. Co sądzicie o suchych szamponach? Ja od czasu do czasu używam SUCHY SZAMPON DO WŁOSÓW ŁAMLIWYCH I KRUCHYCH 15 g - ECOCERA i powiem wam, że jego działanie jest rewelacyjne. Moje włosy są odświeżone i co ważne nie są już takie łamliwe jak wcześniej. Można go kupić w Eko Aleja w atrakcyjnej cenie
Re: szampon do włosów
Post autor: Żytnia »
Znam ten szampon i jest extra, ale cena... no drogo, nie oszukujmy się. Taniej wychodzą szampony Hair2Love z Eveline (do kupienia w Biedronce). No ale nie tylko cena decyduje o tym że wolę te szampony z Eveline. Są wegańskie, z prawie 100procentowym naturalnym składem, bez substancji szkodliwych takich jak slsy czy parabeny i na włosy działają bardzo dobrze - domywają brud i nie plączą włosów
Post autor: Alicja »
Hej! Ja moge polecić ze swojej strony 3 szampony do włosów, z których korzystam regularnie na zmaine:
- Rahua Hydration Shampoo - Szampon z dobrym, naturalnym składem, którego głównym składnikiem jest rahua (czytaj ra-ła) - cenny olejek pochodzący z lasów deszczowych. Mieszkanki Amazonii stosują go od wieków, aby mieć grube, mocne włosy. Oprócz niego w recepturze zastosowano olej marete, sancha inchi oraz cukry z organicznego mango. Wspólnie tworzą odżywczą, głęboko nawilżającą mieszankę o gęstej, kremowej teksturze, która otula włosy. Dodatkowy plus za tropikalny zapach z nutami mango i marakui.
- Yves Rocher Low Poo - Dla zwolenniczek eko pielęgnacji i posiadaczek ekstremalnie suchych pasm ten szampon może być prawdziwym wybawieniem. Ma formułę kremu o gęstej, słabo pieniącej się konsystencji – bez problemu domywa jednak codzienne zanieczyszczenia, a dodatkowo nawilża skalp. Swoją skuteczność zawdzięcza dwóm składnikom aktywnym, które zawierają rośliny z ekologicznych upraw: fruktanom z agawy oraz ekstraktowi z owoców głogu. Szampon delikatnie oczyszcza, nawilża i powleka włosy ochronnym filmem. Nie znajdziesz w nim jednak ani śladu silikonów, bo 99% jego składu to czysta natura!
- DevaCurl No-Poo Original - Szampon, który pokochały miliony kręconowłosych dziewczyn na świecie i produkt numer 1 w portfolio marki DevaCurl. Jeśli chcesz okiełznać i nawilżyć swoje niesforne się loki lub fale – po prostu musisz go wypróbować. Jego niepieniąca się formuła z olejkiem z mięty pieprzowej i pestek winogron idealnie trafia w potrzeby wysokoporowatych, puszących się włosów. Szampon oczyszcza skórę głowy i włosy bez usuwania naturalnej warstwy ochronnej, której potrzebują loki i fale, by uzyskać ładny, naturalny skręt. Must-have dla każdej curly girl.
Post autor: ewuś0033 »
No szampon na pewno trzeba dobierać do swoich potrzeb i do tego, co aktualnie nasze włosy potrzebują. Moje koniecznie potrzebują dobrego oczyszczenia i ochrony przed zanieczyszczeniami, więc świetnie się sprawdza u mnie szampon Klorane z wyciągiem z organicznej mięty nadwodnej.
Post autor: karolćka »
kiedys wogole nie przywiazywalam wagi do kosmetykow, kupowalam cos taniego i z glowy, pienilo mylo wiec co sie roztrzasac.. dopiero po porodzie zauwazylam roznice jak zaczely wlosy slabnac lamac sie i wypadac. zadbalam o glowe, kupuje tereaz z kerastase i jestem zadowolona
Post autor: bajkuśa »
pierwsze slysze o takej firmie. powiesz cos wiecej?karolćka pisze: ↑25 paź 2021, 13:24 kiedys wogole nie przywiazywalam wagi do kosmetykow, kupowalam cos taniego i z glowy, pienilo mylo wiec co sie roztrzasac.. dopiero po porodzie zauwazylam roznice jak zaczely wlosy slabnac lamac sie i wypadac. zadbalam o glowe, kupuje tereaz z kerastase i jestem zadowolona
Post autor: karolćka »
wiele kosmetykow z kerastase kupuje, popatrz na notino tam najwiekszy wyborbajkuśa pisze: ↑26 paź 2021, 11:55pierwsze slysze o takej firmie. powiesz cos wiecej?karolćka pisze: ↑25 paź 2021, 13:24 kiedys wogole nie przywiazywalam wagi do kosmetykow, kupowalam cos taniego i z glowy, pienilo mylo wiec co sie roztrzasac.. dopiero po porodzie zauwazylam roznice jak zaczely wlosy slabnac lamac sie i wypadac. zadbalam o glowe, kupuje tereaz z kerastase i jestem zadowolona