Terenowy wózek Cavoe Axo Shine

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą. Sprawdź!
Lara35

Terenowy wózek Cavoe Axo Shine

Post autor: Lara35 »

Hejo. Szukam opinii o terenowym wózku Cavoe Axo Shine. Na wielu grupach FB bardzo go zachwalają, a Wy co o nim powiecie?? Też go polecacie jeśli chce się kupić wózek na każdy teren?
Emilka33

Re: Terenowy wózek Cavoe Axo Shine

Post autor: Emilka33 »

Zdecydowanie mój gust jeśli chodzi o wózek - ładny, solidny, lekki. Wykonany w taki sposób, aby być bezpiecznym dla maleństwa. Na pewno będziecie go miło wspominać.
Lara35

Jakość połączenie wózka terenowego z lekkością i kompaktowym wyglądem mi się nie łączy. Jak to wygląda w rzeczywistości? Faktycznie ma dobre amorty? Zastanawia mnie też jak z ilością miejsca dla dziecka w wózku?
emilka33

Post autor: emilka33 »

Dla mnie też to połączenie było sporym zaskoczeniem. Jak można zauważyć po wielu pozytywnych opiniach - wózek świetnie daje radę, a więc producent stanął na wysokości zadania, a amorty sprawdzają się jak należy.
Lara35

No teraz już wiem wszystko na ten temat. Bardzo dziękuję za informacje - mocno ułatwią mi one ostateczną decyzję no i rozwiały też wszelkie wątpliwości. Oczywiście zdecyduję się na ten model :)
Ania69

Post autor: Ania69 »

Uważam, że to jeden z lepszych wózków tego typu. Przemyślany w najmniejszym szczególe - zarówno technicznie jak i z wyglądu. Godny polecenia nawet dla tych najbardziej wymagających.
Dermi86

Post autor: Dermi86 »

Shine jest piękny, jednak ja nie potrzebuję takiej typowej terenówki, dlatego mam zamiar kupić model Osis i dokupić do niego większe koła. Wiem, że ten wózek będzie dobry na moje potrzeby, ale też spokojnie będzie służyć już do końca wózkowania.
Lili85

Post autor: Lili85 »

Sama rozglądam się za zgrabnym i eleganckim wózkiem na każdy teren i zdecydowanie Cavoe Axo Shine spełnia moje oczekiwania. Prezentuje się rewelacyjnie, a przy tym daje mi wiele możliwości. Najważniejsze, że pozwala na jazdę po każdym terenie i to przez całe wózkowanie.
Kulka19

Post autor: Kulka19 »

Ten wózek niewątpliwie poradzi sobie nawet w najtrudniejszym terenie. Świetnie będzie się prowadzić, a dodatkowo łatwo się składa, więc wpakowanie do bagażnika będzie na tyle proste, że poradzisz sobie z tym sama.
ODPOWIEDZ