Termiczna odbudowa włosów Botohair Inoar

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą. Sprawdź!
Awatar użytkownika
Modzika

Termiczna odbudowa włosów Botohair Inoar

Post autor: Modzika »

Mam ostatnio jakieś słabe i przesuszone włosy. Poradźcie mi co powinnam zastosować. Może faktycznie iść na taką kurację botohair Inoar, o której wspominała mi koleżanka. Jej włosy bardzo odżyły po takiej pielęgnacji w salonie. Podobno jest idealna właśnie dla takich rozjaśnianych włosów jak moje. Co o tym myślicie?
Awatar użytkownika
Kundzia

Re: Termiczna odbudowa włosów Botohair Inoar

Post autor: Kundzia »

Ja mam bardzo suche włosy, więc taki zabieg dla mnie też byłby dobry. Musiałabym zapytać córki, która jest fachowcem w tej dziedzinie i zna się na kosmetykach. Czekałam na wiosnę z niecierpliwością, ale teraz widzę, że włosy mają bardzo słabą kondycję po zimie. Trzeba byłoby się za nie zabrać w jakimś salonie.
Gośa

Post autor: Gośa »

To jest bardzo dobry zabieg ten botohair Inoar. Potwierdzam bo widzę efekty na żywo u moich klientek. Coraz więcej jest chętnych na taką pielęgnację. Doskonale uzupełnia we włosach keratynę i redukuje ich objętość tak około 30%. Dla pań, które mają delikatne i rozjaśnione włosy to po prostu idealne rozwiązanie.
Gąska

Post autor: Gąska »

W sumie jestem rozjaśnianą blondynką więc mogłabym spróbować takiej kuracji. Nie raz widzę jak odwiedzam salon znajomej, ze wiele pań ma robione jakieś specjalne zabiegi. Nie znam sie na nich i musiałbym dowiedzieć się więcej na ten temat. Zwykle chodzę tylko na strzyżenie i czesanie. Może czas na coś nowego :)
żagiel

Post autor: żagiel »

Ze swojej strony jeszcze dla blondynek polecę b-tox perfect blond Inoar. Wiele Pań ma włosy o jasnych barwach i niestety robią im się takie brzydkie żółte odcienie na włosach. Aby je zniwelować warto spytać swojej fryzjerki o taki właśnie zabieg. Cudownie dzieła i włosy po nim nabierają właściwego, naturalnego koloru.
ODPOWIEDZ