Umywalka na wymiar

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą. Sprawdź!
Awatar użytkownika
Abelard1983

Umywalka na wymiar

Post autor: Abelard1983 »

Zamawiał ktoś z Was może umywalkę na wymiar? Zastanawiam się nad właśnie takim rozwiązaniem do mojej łazienki, bo jest dość mała i nie ukrywam, że właśnie to sprawdziłoby się najlepiej. Może jesteście zorientowani (na pewno bardziej niż ja) jaki producent umywalek dolomitowych ma w swojej ofercie właśnie takie rozwiązanie, że można zamówić umywalkę na wymiar?
dalluas

Re: Umywalka na wymiar

Post autor: dalluas »

Nie, no ja aż w takie elementy bawić się nie będę, ale na przykład sprawdzam jak montować drzwi wewnętrzne , bo w łazience chcę mieć nietypowe, a właściwie naprawdę inne niż wszystkie. Dodatkowo nie bardzo mam kogo poprosić, więc sama będę tego próbowała.
marsjanka

Post autor: marsjanka »

Umywalke mamy z marketu, trafila sie promocja :D tylko baterii nie chcialam z marketu a cos lepszej jakosci i mamy od www.sotbe.pl :) w sumie mam od nich tez w kuchni i przy wannie :D cały pakiet
Cezary

Post autor: Cezary »

Korki do umywalek mogą być również elementem dekoracyjnym w łazience. W zależności od stylu i kolorystyki umywalki, można wybrać korek, który będzie stanowił estetyczny dodatek. Bogaty wybór korków w różnych wzorach i kolorach dostępny jest pod adresem https://balneo.pl/kategoria-produktu/ko ... -umywalek/ co pozwala na dopasowanie ich do indywidualnych potrzeb i preferencji estetycznych.
ODPOWIEDZ