własny salon fryzjerski
To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą. Sprawdź!
własny salon fryzjerski
Post autor: unjuśka »
Chcę założyć własny salon fryzjerski, od czego zacząć? Ile mniej więcej wam zajęły formalności? Jaki sprzęt polecacie? Wolałabym coś innego niż to na czym pracowałam teraz, bo to był kieskiej jakości, najtańszy możliwy sprzęt. U siebie chciałabym coś solidnego i uatwiającego pracę, będę wdzięczna za polecenia.
Re: własny salon fryzjerski
Post autor: bęsta »
U mnie to kilka miesięcy w sumie zajęło. Nie wiem na czym do tej pory pracowałaś ale ja mogę jak najbardziej polecić babylissPRO. Mają wysokiej jakości urządzenia, sama używam od nich lokówek, prostownic, suszarek. Wszystko się dobrze sprawdza i jest bardzo ładnie wykonane.
Post autor: kejtrą »
Formalności to chyba najgorszy etap, u mnie sie to ciągnęło miesiącami. Wybieranie sprzętu akurat najmniej czasu mi zajęło, bo mam kilka znajomych też mające salony, sama jakieś swoje doświadczenia miałam i dlatego się zdecydowałam na babylissPRO. Moim ulubionym sprzętem jest na pewno trymer skeleton, nie jest łatwo go zdobyć ale na pewno warto, nie tylko super wyglada ale i świetnie działa.
Post autor: radźek »
Mi by się przydala nowa maszynka i wpadł mi w oko sprzęt cut definer babyliss pro. Można jej używać zarówno bezprzewodowo jak i po podpięciu do sieci takie rozwiązanie bardzo ułatwia pracę, nie msuzę si martwić o to czy mi się rozladuje podczas cięcia.kejtrą pisze: ↑12 gru 2020, 19:54 Formalności to chyba najgorszy etap, u mnie sie to ciągnęło miesiącami. Wybieranie sprzętu akurat najmniej czasu mi zajęło, bo mam kilka znajomych też mające salony, sama jakieś swoje doświadczenia miałam i dlatego się zdecydowałam na babylissPRO. Moim ulubionym sprzętem jest na pewno trymer skeleton, nie jest łatwo go zdobyć ale na pewno warto, nie tylko super wyglada ale i świetnie działa.
- ryba
Jeżeli prowadzicie własny salon fryzjerski to myślę, że zainteresować Was mogą także różne profesjonalne narzędzia i akcesoria fryzjerskie. Warto wiedzieć, że można je zamówić także online. Jednym z takich sklepów internetowych jest Serwisfryz-kos. Wybór jest naprawdę bardzo duży więc z pewnością znajdziecie wszystko, czego Wam potrzeba.
- tormund92
Jeśli szukacie dobrych produktów fryzjerskich, to moim zdaniem idealną stroną do zakupu tego typu produktów jest https://fryzjersklep.pl/product-pol-841 ... gnica.html . Można tam znaleźć sporo kosmetyków w bardzo dobrych cenach. Jeśli szukacie odpowiednich produktów, to moim zdaniem warto sięgnąć do ich oferty, a na pewno znajdziecie tam coś ciekawego dla siebie.