Wózek dla dziecka

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą. Sprawdź!
Awatar użytkownika
imprezowiczka

Wózek dla dziecka

Post autor: imprezowiczka »

Jak sądzicie, jaki wózek dla dziecka najlepiej wybrać? Ja się zastanawiam nad modele Cybex Mios w stylizacji projektanta Jeremy'ego Scotta: https://umalucha.pl/produkt/cybex-mios- ... snack-tray . Myślę, że będzie prezentował się oryginalnie.
Awatar użytkownika
karolajna

Re: Wózek dla dziecka

Post autor: karolajna »

Wiesz co ja bardzo lubię wózki RIKO i tu bym czegoś poszukała. My kupiliśmy model VILLA i szczerze go polecam, na pewno będziesz zadowolona :) Posiada dużą wygodną gondolę oraz przepinane siedzisko wyposażone w dodatkowy materacyk. Prowadzi się lekko i wygodnie, to duża zasługo mocnych kół i dobrej amortyzacji.
Awatar użytkownika
Modnakobieta

Post autor: Modnakobieta »

Na pewno trzeba pomyśleć poważnie o wózku. Spacerówka przyda się przy trochę większym dziecku. Tak czy inaczej bardzo spodobał mi się ten model: https://aberlystore.pl/pl/p/Disney-by-E ... ament/1047

maryla rodowicz piosenka euro 2012
Awatar użytkownika
Olkka

Post autor: Olkka »

Ja zdecydowałam się na e/type z anexa. Wózek solidny, wygodny i łatwy w obsłudze więc sama sobie z nim radzę bez problemu!:)
Awatar użytkownika
Majkaaa

Post autor: Majkaaa »

Olkka pisze: ↑14 gru 2019, 18:55 Ja zdecydowałam się na e/type z anexa. Wózek solidny, wygodny i łatwy w obsłudze więc sama sobie z nim radzę bez problemu!:)
Tez mam ten model i jestem z niego zadowolona! Zwrotny, z dobrą amortyzacją, poręczny i zgrabny. Wszędzie się z nim zmieszczę a po złożeniu nie zajmuje wiele miejsca.
Awatar użytkownika
kosanoztra

Post autor: kosanoztra »

Zanim zdecydujemy się na zakup konkretnego modelu wózka, najlepiej wcześniej poczytać o nim jakieś opinie w sieci. Co do sklepu, mogę ze swojej strony polecić https://www.wozki-foteliki.pl . Oferta szeroka więc jest w czym wybierać. Ceny jak na moje oko również rozsądne. Ogólnie wszystko na plus.
Awatar użytkownika
Ingga21233

Post autor: Ingga21233 »

Jeśli szukacie spacerowych spacerówek to odsyłam Was do tego sklepu: link Mają szeroki wybór modelów i też sporo promocji. Dobry wózek to podstawa, bo wiadomo - koniecznie musi być, a im łatwiej się nim steruje i jest wygodniejszy dla dzidzi tym lepiej.
Awatar użytkownika
AnitaT

Post autor: AnitaT »

Jeśli chodzi o spacerówkę to mnie fajnie sprawdza się anex air-x. Wózek bardzo wygodny, zwrotny, zgrabny i łatwy w obsłudze. Wszędzie bez problemu się z nim zmieszczę i co ważne jest na prawdę solidny!
Awatar użytkownika
lenka85

Post autor: lenka85 »

ja jestem mega zaowolona ze spacerówki anex air x kupiłam w dobrych pieniądzach i jest spacerówka bardzo funkcjonalną .
Awatar użytkownika
lenka85

ja jestem mega zaowolona ze spacerówki anex air x kupiłam w dobrych pieniądzach i jest spacerówka bardzo funkcjonalną .
Awatar użytkownika
Martyna28

Post autor: Martyna28 »

Ja na razie jestem na etapie gondoli. Wózek też mam z anex, model m/type, który bardzo fajnie mi się sprawdza:) Jest zwrotny, poręczny, zgrabny i wygodny;)
Awatar użytkownika
lenka85

ja mam wóżek anex m type i naprwade godny polecenia, gondola duża bardzo łatwo się wypina, szybko się składa zajmuje nie dużo miejsca, stelaż bardzo mocny, amortyzacja super się sporawdza na nie równiej nawierzchni i wygląda bardz o super
ODPOWIEDZ