zatoki

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą. Sprawdź!
Awatar użytkownika
lilianna78

zatoki

Post autor: lilianna78 »

Strasznie bolą mnie zatoki ostatnio, czuję w nich taki ucisk, ale nic nie jestem w stanie wysmarkać, po prostu to wszystko jest gdzieś tam w środku i nie spływa niżej. Co możecie poradzić na coś takiego? Słyszałam o okładach z rozgrzanej soli - czy to prawda, że to trochę pomaga? Jeśli tak, to czy ktoś jest w stanie powiedzieć, jak prawidłowo zrobić taki okład? W co zawinąć tę sól, żeby mi nie wpadła czasem do oczu?
Tomii

Re: zatoki

Post autor: Tomii »

Uporczywy katar często sprawia, że przeziębienie staje się jeszcze bardziej nieprzyjemne. Osoby, których dotknęła ta dolegliwość, chcą wiedzieć, jak szybko wrócić do zdrowia. Jeśli chodzi o zwalczanie czy także złagodzenie kataru, warto zastosować naturalne sposoby na katar i sprawdzić zatkany nos u dziecka bez kataru aby złagodzić objawy.
Dżony

Post autor: Dżony »

Wartość dodaną w prywatnej opiece medycznej stanowi również dostęp do ekskluzywnych usług, takich jak opieka VIP czy dedykowane programy zdrowotne. Serwisy jak https://zdrowie.pzu.pl/ często oferują te usługi, zapewniając pacjentom poczucie wyjątkowości oraz dostęp do najlepszych dostępnych na rynku rozwiązań zdrowotnych.
Awatar użytkownika
paniola

Post autor: paniola »

Wiedza na podstawowe tematy związane ze zdrowiem także przyczyni się do lepszej kondycji naszego zdrowia. Na przykład czy wiecie jak odbudować śluzówkę nosa ? To bardzo proste zadanie, bo wystarczy do tego woda morska, którą nabędziemy w aptece. Dodam tylko ,że to bardzo skuteczny sposób.
kelly

Post autor: kelly »

Katar i ból zatok często towarzyszą przeziębieniom i infekcjom górnych dróg oddechowych. Można wtedy czuć się rozbitym czy nawet borykać się z gorączką. Znajomi polecili mi ostatnio to: https://www.boiron.pl/nasze-produkty/le ... ococcinum/. Generalnie ufam środkom, których receptura opiera się na naturalnym składzie. Myślę, że warto mieć ten preparat w apteczce.
Binek

Post autor: Binek »

Przeziębienie oraz suche powietrze mogą znacząco wysuszać śluzówkę nosa, co prowadzi do pieczenia i dyskomfortu. Warto zadbać o odpowiednie nawilżenie, aby złagodzić te objawy i ułatwić oddychanie. Regularne stosowanie preparatów nawilżających może przynieść ulgę. Więcej o tym, co powoduje wyschniętą śluzówkę nosa, przeczytasz w artykule.
ODPOWIEDZ