lootbag.pl - opinie

Gdzie upolować okazje i gdzie znaleźć najlepsze produkty? Znasz dobre sklepy online? Podziel się z nami!
Nataliś

lootbag.pl - opinie

Post autor: Nataliś »

Poszukuje opinii na temat sklepu lootbag.pl, czy ktoś z Was zamawiał coś u nich? Chętnie się dowiem jaka jest jakość produktów, bo wydają się rewelacyjne i cena jest przystępna. Warto u nich kupić? myślę przede wszystkim o plecaku.
ciekawość

Re: lootbag.pl - opinie

Post autor: ciekawość »

Warto kupić, polecam z czystym sumieniem. Mam od nich plecak i dwie torby. Właściwie dużą torebkę i nerkę. Jakość świetna. Co dla mnie ważne, oryginalne, niepowtarzalne wzory. Ja jestem zachwycona :)
Iłda

Post autor: Iłda »

Przyznaję, że do niedawna nie znałam jeszcze tego sklepu, trafiłam do nich przypadkiem, jakoś w listopadzie, kiedy szukałam dużej, pojemnej torby, torebki do pracy. U nich znalazłam dokładnie taką, o jaką mi chodziło. Ładną, gustowną, przede wszystkim naprawdę pakowną i do tego w dobrej cenie. Polecam, bo czego chcieć więcej?
Oriś

Post autor: Oriś »

Szukałam ładnej, pakownej i praktycznej nerki na biodra, którą będę mogła nosić na codzienne długie spacery z psem. Trafiłam na stronę Lootbag i zamówiłam od razu dwie ;) Obie są naprawdę piękne, jestem zadowolona z zakupu. Widać, że są dobrej jakości nie jest to produkcja masowa.
Dłoń

Post autor: Dłoń »

Od miesiąca jestem szczęśliwą posiadaczką worka, właściwie jest to taki plecak bawełniany - worek. Genialnie wykonany i piękny, do tego bardzo pakowny. Myślę, że będzie to mój codzienny towarzysz w czasie wiosennych i letnich spacerów :) Polecam Lootbag!
błana

Post autor: błana »

O rany, może nie mają bardzo dużego wyboru, ale trzeba powiedzieć sobie jasno - to bardzo dobrze, bo mi podoba się wszystko i naprawdę mogłabym kupić sporo ;) Ale mnie ostatnio urzekły torebki, nerki na biodro, zamówiłam dwie, bo na lato to jest idealne i najwygodniejsze rozwiązanie.
Gryś

Post autor: Gryś »

Nataliś pisze: ↑06 sty 2021, 23:39 Warto u nich kupić? myślę przede wszystkim o plecaku.
Akurat nie kupowałam plecaka, ale mam saszetkę/nerkę i ostatnio zamówiłam też torebkę, właściwie taką większą, z działu torby na ramię - z myślą o tym, żeby mieć większą, bardziej elegancką torbę na siłownię. I sprawdza się. Jakość wykonania fenomenalna.
ODPOWIEDZ