Wspólnie z koleżanką prowadziłyśmy sklep internetowy, niestety, koleżanka okazała się kimś innym niż myślałam, wzięła pieniądze i wyjechała w siną dal. Jak mogę odzyskać należność? Mieszkam w Tczewie, polecono mi mec. Cejrowskiego (www.cejrowski.pl), ale z informacji, jakie udało mi się pozyskać wiem, że on zajmuje się głównie prawem rodzinnym, a tu raczej gospodarcze w grę wchodzi...
wypadek na a4 dzisiaj
Oszukana przez wspólniczkę
Gdzie upolować okazje i gdzie znaleźć najlepsze produkty? Znasz dobre sklepy online? Podziel się z nami!
- Marcepanka
Re: Oszukana przez wspólniczkę
Post autor: Marcepanka »
Prawem gospodarczym też się zajmuje, tylko nie pamiętam teraz czy Andrzej czy Paweł - jest ich dwóch, mają wspólną kancelarię. Najlepiej tam zadzwoń, tu masz numer telefonu: 605 320 837 albo maila napisz: [email protected]
Dodam jeszcze, że oni mają kancelarię w Tczewie i Starogardzie jakby co, wiem na pewno, bo znajomi z usług kancelarii w Starogardzie korzystają.
Dodam jeszcze, że oni mają kancelarię w Tczewie i Starogardzie jakby co, wiem na pewno, bo znajomi z usług kancelarii w Starogardzie korzystają.
- Zdzisiek78
Re: Oszukana przez wspólniczkę
Post autor: Zdzisiek78 »
Mam podobny problem,zostalam oszukana przez jedna z najblizszych osob,ktora teraz po zakonczeniu sprawy nie daje mi spokoj. Chcę zablokowac jej numer jednak nie za bardzo wiem jak. Mozecie mi to wytlumaczyc https://panwybierak.pl/blog/niechciane- ... wac-numer/ ? Bardzo proszę o pomoc.