Pasy

Gdzie upolować okazje i gdzie znaleźć najlepsze produkty? Znasz dobre sklepy online? Podziel się z nami!
stella9393

Pasy

Post autor: stella9393 »

Cześć, moje dziecko nie chce siedzieć w foteliku. Ma dopiero 6 lat i wiem, że musi, ale też słyszałam, że można kupić pasy dla dzieci Smart Kid Belt i w ten sposób je przewozić. Czy to prawda? Macie jakieś tam przemyślenia na ten temat? Jak to widzicie w ogóle?
Radekrak

Re: Pasy

Post autor: Radekrak »

Dobrze zrobisz, je kupując. One, jak się okazuje, mają bardzo dobre wyniki w testach. I to nie tych https://smartkidbelt.com/pl/blog/news/k ... inie-ece44 , bo część jest niedopracowana. A w swoich i naprawdę NIEZALEŻNYCH.
ękę0

Post autor: ękę0 »

No tak, dzieci to chcą takie dorosłe dziś być. Ale to śmiało kup te pasy, o których tu piszą. Ogólnie są bezpieczne, a jaka wygoda. mówię ci z doświadczenia siostry. Ja mamą będę dopiero za jakiś czas... 7 miesięcy <3 ;) .
Jaśmin

Post autor: Jaśmin »

Fajne rozwiązanie. Sprawdza sie podczas przewozu. Oczywiście musisz uwzględnić to, że Smart Kid Belt jest dla dzieci w wieku 5+.
Gabryśka

Post autor: Gabryśka »

U nas te pasy ułatwiły przewóz dzieci starszych, ponieważ jest ich troje i zawsze problem z siedziskami był. Pasy Smart Kid Belt jak na moje odczucie, bardzo fajne, dzieci zawsze zadowolone, a to co piszą w sieci to nie zawsze warto o tym czytać.
ODPOWIEDZ