Cześć
Chciałabym Was czy macie może dla mnie jakieś podpowiedzi jeśli chodzi o wybór lekkiej i funkcjonalnej spacerówki dla dziecka, macie może dla mnie jakieś konkretne podpowiedzi w tym zakresie i jaką wy wybraliście. Mieszkam w bloku także wolałabym aby była w miarę lekka.
Ja dla córci jak szukałam spacerówki to wybrałam jednak model Euro-Cart Volt Pro http://zdrowiaczar.pl/wozek-spacerowy-e ... -3345.html ze względu własnie na funkcjonalność i wagę bo to niecałe 7,6 kg, ma wygodne siedzisko, dodatkowe miejsce na akcesoria, torbę i moskitierę. Poza tym też cena całkiem fajna, więc długo się nie zastanawiałam. Z perspektywy czasu zakupu nie żałuję
Bardzo fajna propozycja za naprawdę rozsądne pieniądze i też uważam, że warto tutaj zajrzeć i jednak sprawić sobie wygodną i funkcjonalną spacerówką, żeby ruszać w tą piękną pogodę na dłuższe spacerki po parku. Ja uwielbiam i jak mam tylko okazję to ruszam, bo naprawdę jest lekka i funkcjonalna wszystko się mieści.
Rełka pisze: ↑13 cze 2021, 20:07
Bardzo fajna propozycja za naprawdę rozsądne pieniądze i też uważam, że warto tutaj zajrzeć i jednak sprawić sobie wygodną i funkcjonalną spacerówką, żeby ruszać w tą piękną pogodę na dłuższe spacerki po parku. Ja uwielbiam i jak mam tylko okazję to ruszam, bo naprawdę jest lekka i funkcjonalna wszystko się mieści.
O proszę naprawdę nieźle to z Waszych wypowiedzi wygląda muszę przyznać, mam nadzieję że wszystko pójdzie pomyślnie a spacery w końcu z dzieckiem będą przyjemnością
No własnie jest to jednak wygodna i ładnie wykonana spacerówka która robi wrażenie, a przede wszystkim daje dużą przyjemność spacerów. Jak macie trochę czasu to przejrzyjcie właśnie propozycje jakie zestawili w sklepie http://zdrowiaczar.pl/wozek-spacerowy-e ... -3345.html a dokładnie model Euro-Cart Volt Pro Powder Pink, waży mniej niż 8 kg więc bez problemów mogę go znieść z 1 piętra, pozwala na przewożenie dzieci od urodzenia aż do 22 kg, w tym moskitiera i praktyczna torba transportowa. W mojej opinii bardzo dobry model do sprawdzenia.