Inoar Duo Cicatrifios

Ciuchy, paznokcie, fryzury, sklepy, projektanci - rozmawiamy o wszystkim co związane ze stylizacjami i nie tylko.
Oleńczuk

Inoar Duo Cicatrifios

Post autor: Oleńczuk »

Trochę w ostatnim czasie przesadziłam z ilością zabiegów, które robiłam moim włosom. teraz szukam czegoś, co pomoże mi je uratować. Stosowałyście może Duo Cicatrifios do włosów? Podobno sprawdza się bardzo dobrze...
Mirosława

Re: Inoar Duo Cicatrifios

Post autor: Mirosława »

Podłączam się do pytania :D Też niestety mam zniszczone włosy, przy czym u mnie zawiniła fryzjerka. Macie jakieś opinie na temat tego produktu?
Elżbieta

Post autor: Elżbieta »

Tak, znam ten produkt. Wiem, żę opiera się głównie o formułę RejuComplex3, stąd też jej skuteczność.
Dzięki temu o wiele prościej odbuwować strukturę całego włosa.
Aniołek

Post autor: Aniołek »

Ja stosuję inne produkty od INOAR i jestem zadowolona.
Fajnie sprawdza się u mnie szampono kokosowy, więc ten produkt też powinien dobrze zadziałać.
Bożena

Post autor: Bożena »

Stosowałam jakiś czas temu ten produkt od inoara. Pamiętam, że bardzo fajnie zmiękczał i uelastyczniał włosy. Myślę, że na pewno warto sprawdzić na sobie.
Dżesika

Post autor: Dżesika »

hmm, ja sama w tamtym roku uzywalam ten kosnetyk z inoara i faktycznie bardzo fajnie u mnie zadzialal. Pamietam ze mialam po nim naprawde dobrze wygladzone wlosy a efekt utrzymywal sie bardzo dlugo. Warto miec to na uwadze bo moze i u Was rownie dobrze to zadziala.
ODPOWIEDZ