Jesienne paznokcie

Ciuchy, paznokcie, fryzury, sklepy, projektanci - rozmawiamy o wszystkim co związane ze stylizacjami i nie tylko.
Pierunek

Jesienne paznokcie

Post autor: Pierunek »

Jakie jesienne stylizacje paznokci możecie mi polecić? Zastanawiam się, czy nie zaszaleć i nie zrobić sobie jakiś "mrocznych" wzorków, ze względu na to, że w sobotę wybieram się na imprezę w stylu Halloween - myślę, że w pracy przez jakiś czas na spokojnie taka stylizacja by przeszła, ale później od razu po imprezie zmieniać? może lepiej postawić na coś bardziej klasycznego?

jak zrobić głośniej w laptopie
Kasia9221Ł

Re: Jesienne paznokcie

Post autor: Kasia9221Ł »

Pierunek pisze: 24 paź 2021, 19:10 Jakie jesienne stylizacje paznokcimożecie mi polecić? Zastanawiam się, czy nie zaszaleć i nie zrobić sobie jakiś "mrocznych" wzorków, ze względu na to, że w sobotę wybieram się na imprezę w stylu Halloween - myślę, że w pracy przez jakiś czas na spokojnie taka stylizacja by przeszła, ale później od razu po imprezie zmieniać? może lepiej postawić na coś bardziej klasycznego?
Jakie jesienne pazurki sobie teraz robicie? Jakieś fajne zdobienia? Tutaj https://fajnepaznokcie.pl/pierwsze-zdob ... znokciach/ czytam o zdobieniach i nie wiem na jakie postawić. Pokażecie fotki jakiś Waszych pazurków, które są jesienne?
ODPOWIEDZ