Jakie jesienne stylizacje paznokci możecie mi polecić? Zastanawiam się, czy nie zaszaleć i nie zrobić sobie jakiś "mrocznych" wzorków, ze względu na to, że w sobotę wybieram się na imprezę w stylu Halloween - myślę, że w pracy przez jakiś czas na spokojnie taka stylizacja by przeszła, ale później od razu po imprezie zmieniać? może lepiej postawić na coś bardziej klasycznego?
jak zrobić głośniej w laptopie
Jesienne paznokcie
Ciuchy, paznokcie, fryzury, sklepy, projektanci - rozmawiamy o wszystkim co związane ze stylizacjami i nie tylko.
-
Kasia9221Ł
Re: Jesienne paznokcie
Post autor: Kasia9221Ł »
Jakie jesienne pazurki sobie teraz robicie? Jakieś fajne zdobienia? Tutaj https://fajnepaznokcie.pl/pierwsze-zdob ... znokciach/ czytam o zdobieniach i nie wiem na jakie postawić. Pokażecie fotki jakiś Waszych pazurków, które są jesienne?Pierunek pisze: 24 paź 2021, 19:10 Jakie jesienne stylizacje paznokcimożecie mi polecić? Zastanawiam się, czy nie zaszaleć i nie zrobić sobie jakiś "mrocznych" wzorków, ze względu na to, że w sobotę wybieram się na imprezę w stylu Halloween - myślę, że w pracy przez jakiś czas na spokojnie taka stylizacja by przeszła, ale później od razu po imprezie zmieniać? może lepiej postawić na coś bardziej klasycznego?