Makijaż

Ciuchy, paznokcie, fryzury, sklepy, projektanci - rozmawiamy o wszystkim co związane ze stylizacjami i nie tylko.
Awatar użytkownika
Sybilla78

Makijaż

Post autor: Sybilla78 »

Dziewczyny, zapisałam się na kurs makijażu :) Myślałam o tym od naprawdę bardzo dawna, ale jakoś do tej pory nie miałam odwagi, nie wiem dlaczego mi jej brakował i szczerze mówiąc żałuję, że dopiero teraz postanowiłam pójść za głodem serca i za marzeniami. Zaczęłam już kupować produkty do makijażu, baza pod makijaż jest podstawą. I w końcu nauczę się dobrze malować.
Łuska

Re: Makijaż

Post autor: Łuska »

Kilka lat temu też byłam na kursie makijażu. Wiele się nauczyłam np. tego że nie ma dobrego makijażu bez dobrej bazy pod makijaż. Teraz używam Better Than Perfect firmy Eveline, razem z podkładem o tej samej nazwie. Taki makijaż jest trwalszy i lepiej wygląda na skórze. Po kursie wydałam mnóstwo pieniędzy na nowe kosmetyki i akcesoria do robienia makijażu bo na kursie dowiedziałam się że do tej pory wybierałam źle dlatego tez makijaż nie zawsze był super
ZacSmith

Post autor: ZacSmith »

Aby osiagnac idealny makijaz, zalecam uzywanie kosmetykow wysokiej jakosci. Osobiscie, gdy chodzi o pielegnacje rzes i brwi, zawsze siegam po odzywke do rzes i brwi, taka jak Keratin Boost, poniewaz uwazam, ze ma doskonale efekty. Kliknij link: https://chila.pl/product/projectlashes- ... i-brwi-5ml
Mania71

Post autor: Mania71 »

W moim codziennym makijażu nie może zabraknąć dobrego podkladu, a w ostatnim czasie używam już jedynie Eveline Wonder Match Lumi. Ten rozświetlający podkład ma w swoim składzie także SPF, więc jest przy okazji ochroną.
Obrazek
izza

Post autor: izza »

Na co dzień stawiam na bardzo lekki makijaż. Jego podstawa to podkład do twarzy o lekkiej formule, puder, róż i tusz do rzęs. To mi w zupełności wystarcza i czuję się w takim wydaniu bardzo komfortowo. Od czasu do czasu przy okazji jakiegoś większego wyjścia czy imprezy lubię bardziej zaszaleć i zrobić np. przydymione oko.
Awatar użytkownika
Anetpis

Post autor: Anetpis »

Mam wrażenie, że malowałam się o wiele więcej w przeszłości. Im starsza się robię, tym coraz większą uwagę przykładam do pielęgnacji twarzy. Szczególnie, że pracuję na home office, tak więc codziennny makijaż nie jest dla mnie koniecznością. Aktualnie ważniejsza jest dla mnie pielęgnacja. Od siebei polecam zajrzeć sobie do Kosmoprof https://sklep.kosmoprof.pl/pl/menu/piel ... y-155.html . W sklepie mozna znaleźć profesjonalne kosmetyki.
ODPOWIEDZ