Paznokcie
Ciuchy, paznokcie, fryzury, sklepy, projektanci - rozmawiamy o wszystkim co związane ze stylizacjami i nie tylko.
- Eryka1979
Paznokcie
Jak długo na Waszych paznokciach utrzymuje się stylizacja hybrydowa? Zauważyłam, że w moim przypadku naprawdę bardzo ważne jest to, jakich produktów do stylizacji paznokci użyję (a dodam, że paznokcie hybrydowe robię sobie samodzielnie). U mnie stylizacja z użyciem lakierów Victoria Vynn utrzymuje się najdłużej, bo zdarzyło się, że prawie miesiąc (nie miałam czasu zmienić wcześniej i miałam spory odrost)
Re: Paznokcie
Post autor: Elwiśka »
autor: Eryka1979 » 16 kwie 2022, 8:57
Jak długo na Waszych paznokciach utrzymuje się stylizacja hybrydowa? Zauważyłam, że w moim przypadku naprawdę bardzo ważne jest to, jakich produktów do stylizacji paznokci użyję (a dodam, że paznokcie hybrydowe robię sobie samodzielnie). U mnie stylizacja z użyciem lakierów Victoria Vynn utrzymuje się najdłużej, bo zdarzyło się, że prawie miesiąc (nie miałam czasu zmienić wcześniej i miałam spory odrost)
Ja polecałabym Ci maskę na noc do paznokcie eveline med+. Tak naprawdę odkąd ją stosuję jestem szalenie zadowolona z kondycji i wyglądu swoich paznokci. Myślę, że Ty też będziesz z nich zadowolona. Nawet paznokcie po hybrydzie uratuje

Ja polecałabym Ci maskę na noc do paznokcie eveline med+. Tak naprawdę odkąd ją stosuję jestem szalenie zadowolona z kondycji i wyglądu swoich paznokci. Myślę, że Ty też będziesz z nich zadowolona. Nawet paznokcie po hybrydzie uratuje

Post autor: korneliawiku »
Bardzo zaciekawiła mnie ta odżywka. Z chęcią wypróbuje
Na paznokcie u stóp polecam Wam zabieg w gabinecie podologicznym - Paznokcie Wrocław. Warto zadbać o paznokcie nie tylko u rąk 

Post autor: annabiala »
Gdzie wykonujecie najczęściej pedicure? Bydgoszcz to miasto, w którym mieszkam dlatego fajnie jakbyście polecili mi jakieś sprawdzę miejsca z okolic. Z góry dziękuję!
Post autor: iwonamroz »
Ja chodzę do podologa na zabieg - paznokcie Konin. Dzięki niemu mam zawsze zdrowe i zadbane paznokcie u stóp. Przy okazji podolog sprawdza także ich stan i stan ogólny moich stóp.
Post autor: Elżbieta »
Podstawą powinna być konsutlacja podologiczna do sprawdzenia czy nie ma jakiegoś podłoża chorobowego do zmian w obrębie paznokci. Ja byłam u podologa po czym dostałam profesjonalną odpowiedź i zalecenia.
Post autor: Moniczka245 »
Warto również podkreślić, że Bazy Victoria Vynn są bezpieczne dla naturalnej płytki paznokcia. Formuła tych baz nie zawiera szkodliwych substancji, co sprawia, że są one odpowiednie nawet dla osób o wrażliwej skórze i paznokciach. Regularne stosowanie tych baz może również pomóc w regeneracji osłabionych paznokci, chroniąc je przed dalszymi uszkodzeniami.