Spray Que Necessario do odbudowy włosów
Ciuchy, paznokcie, fryzury, sklepy, projektanci - rozmawiamy o wszystkim co związane ze stylizacjami i nie tylko.
- Modzika
Spray Que Necessario do odbudowy włosów
Mam bardzo zniszczone włosy różnymi zabiegami i chciałabym je jakoś wzmocnić. Fryzjerka mówiła, że mogę sobie zamówić taki Spray Que Necessario Inoar https://inoar.com.pl/produkt/spray-que- ... io-250-ml/ , który regeneruje dogłębnie strukturę włosa. Muszę się Was poradzić i podpytać czy może znacie ten produkt?
Re: Spray Que Necessario do odbudowy włosów
Post autor: Zołza »
Widziałam ten produkt u mojej fryzjerki i nawet stosowała go na moje włosy. Jednak nie wiedziałam, że można go też prywatnie zamówić. Włosy faktycznie po nim zachowują się wspaniale. Są takie miękkie i elastyczne oraz super nawilżone. Musiałabym sobie kupić ten spray.
Post autor: ćwikła »
Ja zastosowałam akurat zupełnie inny produkt, bardziej dostępny niż kosmetyki z salonów kosmetycznych. Musiałam na cito podratować włosy bo były suche i łamliwe. Polecono mi takie serum w sprayu z Goldwella. Zamówiłam on line i ekspresowo zadziałało. Włosy nabrały blasku i przestały mi wypadać bo byłam przerażona. Jest teraz super promocja na necie i prawie o połowę taniej można kupić.https://www.notino.pl/goldwell/dualsens ... szczonych/
Post autor: Prościutto »
Ja prowadzę swój salon i szczerze przyznam, że nie wyobrażam sobie aby zabrakło tego spray'u Que Necessario Inoaru mnie na półkach. Klientki po jego zastosowaniu są zaskoczone miękkością i błyskiem swoich włosów. Naprawdę go polecam i sama też używam. Zawiera zbawienne aminokwasy, które zabezpieczają przed wysuszeniem.
Post autor: Szońka »
Nie wiem, czy nadal mam eksperymentować z próbowaniem różnych specyfików, bo moje włosy po prostu okropnie wyglądają. Koleżanka mnie namawia na keratynę i może po niej bym zaryzykowała jeszcze tego preparatu co polecacie. Mam nadzieję, że ostatecznie się sprawdzi, bo jak nie to chyba obetnę się na bardzo krótko.
Post autor: Dereń »
Wystarczy spryskać nim umyte i osuszone ręcznikiem włosy i wmasować oraz spłukać. Później efekt jest niesamowity. Wcześniej nie miałam tak ładnych i lśniących włosów. Ten spray naprawdę czyni cuda. Pasma są wygładzone i jakby znacznie zdrowsze niż przed stosowaniem kosmetyku.
android książka chomikuj
android książka chomikuj
Post autor: Bożena »
Wygląda to naprawdę dobrze. Sama planowałam wykonać taki zabieg właśnie przy użyciu produktów z inoar i teraz jeszcze bardziej się przekonałam. Nie pozostaje w takim razie nic innego, jak tylk oumówić się do salonu i tam ogarnac w koncu swoje wlosy