Profesjonalny fotograf

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą. Sprawdź!
Awatar użytkownika
teosia

Profesjonalny fotograf

Post autor: teosia »

Do którego fotografa w Chełmie najlepiej się wybrać? Koleżanka poleciła mi https://www.justart-studio.com/, bo robiła u nich sesję zdjęciową i była zadowolona. Ale zanim się zdecyduję, wolę zapytać o wasze opinie. Znacie ich? Polecacie ich usługi? Macie w swojej okolicy profesjonalne studia fotograficzne?
zoraś

Re: Profesjonalny fotograf

Post autor: zoraś »

Ogólnie to jest dużo profesjonalnych fotografów z których usług warto skorzystać. Zainteresowanym polecam zerknąć tutaj https://krzysztofzaleski.com/mobilne-fo ... la-foksal/ moim zdaniem ta sesja fotograficzna pt. "Tajemniczy ogród w Villa Foksal" wyszła bardzo ładnie i profesjonalnie więc może warto się skontaktować?
lębia

Post autor: lębia »

Warto rozejrzeć się za jak najlepszą firmą, która świadczy usługi fotograficzne. Jeżeli mieszkacie w okolicach Zielonej Góry to polecam wam zajrzeć na stronę http://kadryserca.pl/ Sama korzystałam z ich usług i mogę potwierdzić ich pełen profesjonalizm. Wykonują przepiękne zdjęcia.
Łukasz

Post autor: Łukasz »

Jeśli szukacie profesjonalnego fotografa to kontaktujcie się z Fotograf Ślubny Żory on wykonuje zdjęcia podczas tego ważnego dnia jakim jest ślub. Oraz robi piękne sesje zdjęciowe. Zerknijcie na stronę tam macie wszystkie informacje.
kocmołuch

Post autor: kocmołuch »

Moja mama właśnie nakazała mi, żebym szukała kogoś takiego jak fotograf ślubny na jej wesele. Tato zmarł już dawno, a ja cieszę się, że ona sobie układa życie. Prawda jest jednak taka, że zależy nam przede wszystkim na wygodzie, dlatego szukamy kogoś i do sesji ślubnej i do sesji w podróży poślubnej. Kto może się nadać? Macie jakieś wskazówki?
RądZIK_22

Post autor: RądZIK_22 »

Teraz jest dużo fotografów, ale ciężko znaleźć tego prawdziwego profesjonalistę. Myślę, że trzeba po prostu poszukać wśród swoich znajomych :)
Aśka

Post autor: Aśka »

Fotograf to jedno, większym problemem jest dziwne przekonanie wielu z nas, że jesteśmy niefotogeniczne. Ostatnio trafiłam na fajny artykuł dotyczący tego tematu, polecam Wam serdecznie. Link znajdziecie tutaj: https://www.dariuszkempny.pl/niefotogen ... n-problem/. Myślę, że wielu osobom przyda się takie spojrzenie z dystansu.
Ewuśka

Post autor: Ewuśka »

Profesjonalny fotograf ślubny zrobi Wam piękne zdjęcia. Nie będziecie żałować. Ze swojej strony polecam www.anyday.pl, robią cudowne zdjęcia! Jak tylko znajdę kandydata na męża to od razu ustawiam się w kolejce po ich zdjęcia. Bardzo lubię pozytywną fotografię, z fajnymi kolorami i bez tych męczących, przygnębiających brązów i żółci, dlatego zdjęcia Anyday są dla mnie idealne.
Awatar użytkownika
Werka

Post autor: Werka »

Fotografów jest teraz od groma. Jakiś boom wyskoczył na to kilka lat temu i okazuje się, że praktycznie każdy może być fotografem i robić zdjęcia. Fakt faktem, rozwój technologii i coraz lepsze aparaty tylko w tym pomagają i pozwalają robić profesjonalne fotki przy niewielkim wysiłku.
Grębjan

Post autor: Grębjan »

Ja polecę swojego fotografa Vasco Images. Jestem z niego bardzo zadowolona. Zależało mi na dobrym fotografie, dlatego przejrzałam mnóstwo portfolio. Ślub i wesele mieliśmy w przepięknym miejscu jakim jest Folwark Ruchenka. Reportaż z naszej uroczystości dostępny jest na stronie: https://vascoimages.pl/slub-humanistycz ... -ruchenka/. Wyszło czadowo.
moniś

Post autor: moniś »

teosia pisze: ↑02 lut 2020, 18:13 Do którego fotografa w Chełmie najlepiej się wybrać?
Jeśli interesuje cię fotografia modowa Sprawdź koniecznie to portfolio, Michał jest najlepszy, robi piekne zdjecia! Troche będziesz musiała dojechać pewnie zależnie od tego gdzie mieszkasz ale na pewno będzie warto.
Awatar użytkownika
parkon

Post autor: parkon »

Sesje rodzinną wykonywała nam Sylwia https://www.facebook.com/Sylwia-Nastevs ... 664326430/ wyszła naprawdę super, nie spodziewałem się aż tak piękne efektu. Zdjęcia wyszły cudowanie i jestem z nich bardzo zadowolony wraz z małżonką. Jeśli jesteście z Chechła, to skorzystajcie.
baśka

Post autor: baśka »

Moim zdaniem warto postawić na fotograf ślubny łódź https://www.marcindrechna.com/ . Wiele osób właśnie polecało mi Pana Marcina i powiem wam, że dokonaliśmy wspaniałego wyboru. Zdjęcia są naprawdę bardzo profesjonalnie wykonane, współpraca okazała się naprawdę ekstra
Awatar użytkownika
kasiakowa06

Post autor: kasiakowa06 »

lębia pisze: ↑26 lis 2020, 12:23 Warto rozejrzeć się za jak najlepszą firmą, która świadczy usługi fotograficzne. Jeżeli mieszkacie w okolicach Zielonej Góry to polecam wam zajrzeć na stronę kadryserca.pl Sama korzystałam z ich usług i mogę potwierdzić ich pełen profesjonalizm. Wykonują przepiękne zdjęcia.
Fotografia to sztuka. Ja mogę polecić zdjęcia p. Edyty z https://epli.pl/

Obrazek
dębowa

Post autor: dębowa »

Gdzie na Śląsku znajdę dobrego fotografa ? Szukałam już chyba wszędzie. Nie zależy mi na odległości i cenie. bo wiem, że dobre zdjęcie jest warte każdego pieniążka. Tym bardziej, że ma być to sesja noworodkowa naszego największego skarba. Dzisiaj przez przypadek wpadłam na reportaż z chrztu śląsk i wiecie co? Jestem pod wrażaniem. Piękne zdjęcia. A wam się podobają?
Olga178

Post autor: Olga178 »

Pan Marcin Drechna fotograf ślubny łódź wykonuje przepiękne sesje zdjęciowe, jeśli jesteście z Łódzi bądź okolic, to skorzystajcie, a na pewno nie pożałujecie. Osobiście jestem mega zadowolona ze zdjęć, które wykonał nam ten fotograf na ślubie u mojej siostry.
miśga

Post autor: miśga »

Co masz na myśli pisząc profesjonalny fotograf? Chodzi o to żeby skończył szkołę w tym zawodzie, czy przeszedł kursy? Pytam tylko z ciekawości. Moim zdaniem jeżeli ktoś ma talent do robienia fotografii nie ma znaczenia jaką szkołę skończył, czy nawet był na jakichkolwiek szkoleniach. Liczy się to, czy umie to robić. Wiem, że fotografia ślubna jest bardzo trudna, ale to ćwiczenia czynią mistrza.
Asika

Post autor: Asika »

Moje serce skradł bielak studio, w tym roku ślub brała moja siostra i ktoś polecił jej właśnie tego fotografa, zdjęcia są po prostu świetne, wszystkie takie dopracowane, uchwycone najważniejsze chwile, no po prostu magia. Udało mi się jakimś cudem zamówić ich na mój ślub w 2022 roku. Jeśli kogoś interesuje fotograf ślubny Lublin, to zdecydowanie ich polecam, tylko ostrzegam, że mają dużo zajętych terminów więc lepiej rezerwować z wyprzedzeniem, mi wyjątkowo udało się wstrzelić, bo akurat ktoś zmienił datę.
matkapolka

Post autor: matkapolka »

Asika pisze: ↑08 lis 2021, 11:54 Moje serce skradł bielak studio, w tym roku ślub brała moja siostra i ktoś polecił jej właśnie tego fotografa, zdjęcia są po prostu świetne, wszystkie takie dopracowane, uchwycone najważniejsze chwile, no po prostu magia. Udało mi się jakimś cudem zamówić ich na mój ślub w 2022 roku. Jeśli kogoś interesuje fotograf ślubny Lublin, to zdecydowanie ich polecam, tylko ostrzegam, że mają dużo zajętych terminów więc lepiej rezerwować z wyprzedzeniem, mi wyjątkowo udało się wstrzelić, bo akurat ktoś zmienił datę.
Chętnie dowiem się więcej ma temat tego fotografa. Czy jego atutem jest sesja ślubna? Bo szczere powiedziawszy to na tym najbardziej mi zależy. Na całej uroczystości zdjęcia będzie robiła moja kuzynka. Ale chciałabym mieć jedną, profesjonalną sesję, z której zdjęcia będą umieszczone w fotoksiążce pamiątkowej i na ścianach w sali, w której odbędzie się wesele,
minka8

Post autor: minka8 »

Amatorzy także mogą wykonywać profesjonalne zdjęcia i https://fotografiadlaprzemyslu.pl/skad-brac-darmowe-zdjecia-do-uzytku-komercyjnego/ tutaj mogą znaleźć darmowe zdjęcia i materiały do wykorzystania podczas wykonywania filmów czy innych projektów.
Anitta3

Post autor: Anitta3 »

Dzisiaj warto także wiedzieć, ile zarabia początkujący fotograf. Wiele osób dopiero zaczyna swoją przygodę ze zdjęciami. Zawsze warto się tego podjąć, bo to wdzięczny i ciekawy zawód.
Tonyr92

Post autor: Tonyr92 »

Zdjęcia towarzyszą nam przez całe życie, dlatego ich jakość ma ogromne znaczenie. Usługa poprawa zdjęć pozwala na dostosowanie fotografii do najwyższych standardów, dzięki czemu będą one zachwycały przez wiele lat. Poprawa zdjęć obejmuje zarówno drobne korekty, jak i bardziej zaawansowaną obróbkę, co sprawia, że każde zdjęcie staje się lepsze. To inwestycja w trwałe, piękne wspomnienia na przyszłość.
ODPOWIEDZ