Badania prenatalne - gdzie wykonać?

Zdrowie to podstawa, dlatego tutaj dzielimy się skutecznymi poradami i metodami na zdrowy, silny organizm. Masz sprawdzone patenty, którymi możesz się podzielić? Pisz śmiało!
kropka1

Badania prenatalne - gdzie wykonać?

Post autor: kropka1 »

Hej, gdzie robiłyście badania prenatalne?
Znalazłam genialne miejsce - w Katowicach przyjmuje doktor Wioletta Rozmus-Warcholińska. Umówiłam się na wizytę, bo pani doktor ma naprawdę dobre opinie. Jestem bardzo zadowolona. Pani doktor jest bardzo cierpliwa, empatyczna i dba o komfort przyszłej mamy podczas wizyty. Mało tu poleceń sprawdzonych specjalistów, dlatego postanowiłam stworzyć ten wątek. Wpisujcie, kogo polecacie!
Awatar użytkownika
Werka

Re: Badania prenatalne - gdzie wykonać?

Post autor: Werka »

Najlepiej poszukać w swojej okolicy. Sama tak zrobiłam, gdy zaszłam w ciąże, zwłaszcza że miałam o tyle szczęście, iż jeszcze objęło mnie dofinansowanie z programu, dzięki czemu miałam za darmo.
anka1209

Post autor: anka1209 »

Ja byłam u dr Rozmus-Warcholińskiej. Mogę potwierdzić, że dobre opinie o niej to sama prawda :) Wizyta przebiegła sprawnie i w miłej atmosferze. Pani doktor jest bardzo dokładna i zwraca dużą uwagę na każdy szczegół. Przede mną jeszcze drugie i trzecie badanie prenatalne i na pewno wybiorę się do Pani doktor.
wybaczającaaa

Post autor: wybaczającaaa »

Planując ciąże, na pewno nie raz będziecie w stanie przygotować się do rozwiązań, które dadzą wam jakiś sens. I dlatego pod tym względem warto wiedzieć, jak ogólnie działa HCG i jakie daje nam wyniki. I w tym względzie doradzam, że tu https://jogalifestyle.com/kalkulator-beta-hcg/ znajdziecie coś sensownego. Moim zdaniem zdecydowanie warto to omawiać.
Kaszka

Post autor: Kaszka »

Ośrodek medyczny wspomaganego rozrodu aktywnie korzysta z forum embriologicznego, aby ułatwić pacjentom dostęp do specjalistycznej wiedzy. Strona https://www.novum.com.pl/forum-embriologiczne/ służy jako platforma edukacyjna, na której można znaleźć odpowiedzi na skomplikowane pytania związane z procesem leczenia niepłodności. Jest to kluczowe narzędzie w naszym dążeniu do zapewnienia kompleksowego wsparcia na każdym etapie drogi do rodzicielstwa.
kamvilcia

Post autor: kamvilcia »

Będę się umawiała na badania do dr Rozmus-Warcholińskiej. Znajoma u niej była i podobno jest faktycznie bardzo dobra w tym, co robi. Do tego jest empatyczna i rozumie, że przyszła mama może się stresować.
ODPOWIEDZ