blepharoplastyka

Zdrowie to podstawa, dlatego tutaj dzielimy się skutecznymi poradami i metodami na zdrowy, silny organizm. Masz sprawdzone patenty, którymi możesz się podzielić? Pisz śmiało!
Awatar użytkownika
Chwalimir-77

blepharoplastyka

Post autor: Chwalimir-77 »

Ostatnio natknęłam się na zabieg o nazwie blepharoplastyka i szczerze mówiąc, bardzo mnie to zaintrygowało. Nigdy wcześniej o tym nie słyszałam, ale z tego, co zdążyłam wyczytać, dotyczy to korekcji powiek. Czy ktoś może wie więcej na ten temat? Na czym dokładnie polega ten zabieg i w jakich przypadkach się go wykonuje? Jakie macie doświadczenia w tym zakresie?
tormund

Re: blepharoplastyka

Post autor: tormund »

Cześć. Czy ktoś z Was też myślał o plastyce powiek? Zastanawiam się, czy warto zdecydować się na taki zabieg. Jeżeli macie takie doświadczeni plis dajcie znac.
makowka

Post autor: makowka »

tez mnie to ciekawi od jakiegos czasu! niestety nie wiem jakie sa dostępne na rynku metody takiego zabiegu i kto to wykonuje. Jakis dobry specjalista musi byc ...
pola

Post autor: pola »

Wiecie co, myślę, że warto rozważyć plastykę powiek, zwłaszcza jeśli masz problemy z opadającymi powiekami, które odbierają Ci pewność siebie. Słyszałam, ze dr Dorota Żukowska w Klinice Elite przy Złotej 61 jest doświadczonym specjalistą. Warto umówić się na spotkanie i po prostu porozmawiać aby wyjaśnić swoje wątpliwości.
ODPOWIEDZ