Centrum psychologiczne w Łodzi

Zdrowie to podstawa, dlatego tutaj dzielimy się skutecznymi poradami i metodami na zdrowy, silny organizm. Masz sprawdzone patenty, którymi możesz się podzielić? Pisz śmiało!
Awatar użytkownika
Karolina

Centrum psychologiczne w Łodzi

Post autor: Karolina »

Bardzo gorąco polecam centrum-futurum.pl – to najlepsze centrum psychologiczno-pedagogiczne w Łodzi. Zajmuje się ono terapią psychologiczną, terapią pedagogiczną, terapią logopedyczną i terapią behawioralną.
Awatar użytkownika
jowitka

Re: Centrum psychologiczne w Łodzi

Post autor: jowitka »

Hej, a czy w tym centrum mogę też wykonać badania na broń szczecin? Chciałabym uczyć się korzystania z broni, a do tego potrzebne są odpowiednie badania. Zastanawiam się wobec tego - gdzie się zgłosić? A i jak wyglądają takie badania? Może wiecie?
Awatar użytkownika
calineczka

Re: Centrum psychologiczne w Łodzi

Post autor: calineczka »

Podepnę się pod pytanie. Zawsze chciałam strzelać, ale nigdy nie miałam wystarczająco czasu, żeby się tym zająć. Teraz chcę nadrobić zaległości. Strzelanie z wiatrówki już mi nie wystarcza. Mam na oku pistolet Glock - byłby idealny. Sklep Racegun prowadzi sprzedaż broni warszawa - tutaj mają siedzibę i broń trzeba odbierać osobiście. Już się nie mogę doczekać kiedy będę mogła z niego strzelać.
ODPOWIEDZ