Ciągła złość i autoagresja
Zdrowie to podstawa, dlatego tutaj dzielimy się skutecznymi poradami i metodami na zdrowy, silny organizm. Masz sprawdzone patenty, którymi możesz się podzielić? Pisz śmiało!
- przemysław1970
Ciągła złość i autoagresja
Post autor: przemysław1970 »
Mam problem z autoagresją i ciągłymi napadami złości. Nie wiem jak poradzić sobie z natłokiem myśli i innymi problemami. Czuję się zagubiony. Czy ktoś z Was też tak miał?
- Roma
Re: Ciągła złość i autoagresja
Niestety też długo nie mogłam uporać się z napadami paniki i niekontrolowaną histerią. Na szczęście wtedy trafiłam na specjalistów z Poradni Salomon i rozpoczęłam psychoterapię indywidualną. Dzięki temu zrozumiałam co kryje się za moją paniką i bólem.
- przemysław1970
Post autor: przemysław1970 »
Jak długo musiałaś chodzić na terapię, żeby odczuć efekty?
- Nicefor88
Też chodziłem na psychoterapię do Poradni Salomon i to była bardzo dobra decyzja. Dzięki temu dzisiaj jestem innym – szczęśliwszym człowiekiem. I tego życzę również Tobie.
- ritaginter
Post autor: ritaginter »
ja dośc dlugo zmagalam sie ze stanami lekowymi, nie potrafilam radzic sobie ze stresem, ktory byl powiazany z moja praca, do tego wszystkiego zaczelo mi sie sypac zycie prywatne i doszlam do momentu gdzie nie bylam w stanie sobie z tym sama poradzic. zgloszenie sie do psychoterapuety bylo najlepsza decyzja w moim zyciu. Tobie tez to radze... mi pomogli w poradni Rymkiewicz System ( Wroclaw). nawet jak nie mieszkasz w okoliocy to nie problem bo swiadcza tez pomoc online. pamietaj tylko by dac sobie czas, otowrzyc sie i zaufac osobie, ktora ta terapie bedzie prowadzic. zawalcz o siebie, mnie sie udalo