Co na rozdwajające paznokcie

Zdrowie to podstawa, dlatego tutaj dzielimy się skutecznymi poradami i metodami na zdrowy, silny organizm. Masz sprawdzone patenty, którymi możesz się podzielić? Pisz śmiało!
Awatar użytkownika
Akacja

Co na rozdwajające paznokcie

Post autor: Akacja »

Mam bardzo słabe i wiecznie rozdwajające się paznokcie. Macie jakieś pomysły w jaki sposób je wzmocnić? Próbowałam już odpowiedniej diety, albo stosowania odżywek na paznokcie.
Awatar użytkownika
Tybita-80

Re: Co na rozdwajające paznokcie

Post autor: Tybita-80 »

A może wybierz się do salonu kosmetycznego na zabieg wzmacniający paznokcie?
Awatar użytkownika
Akacja

Post autor: Akacja »

A na jaki zabieg najlepiej się wybrać?
Awatar użytkownika
Tybita-80

Post autor: Tybita-80 »

Manicure japoński – świetnie wzmacnia paznokcie i zapobiega ich rozdwajaniu.
Awatar użytkownika
Sabrina

Post autor: Sabrina »

Byłam kiedyś w salonie Alicja na manicure japońskim i jak najbardziej poleca. Paznokcie przestały się rozdwajać i łamać. 
Awatar użytkownika
legend

Post autor: legend »

Kochane, a co będzie, jeśli na rozdwajające się paznokcie położę lakier hybrydowy konadnail.pl ? Mamy w rodzinie niedługo uroczystość zaślubin mojego brata i chciałabym pokazać się z jak najlepszej strony. Czy myślicie, że przez te parę tygodni nic się paznokciom nie stanie?
Awatar użytkownika
pukla123

Post autor: pukla123 »

Warto zadbać o dłonie. Tutaj znajdziesz https://ladiosa.pl/205-pielegnacja dobre kremy do pielgnacji dłoni Wszystkie produkty są dobrej jakości i nie kosztują wcale tak dużo jakby się mogło wydawac. Takze zachęcam
Awatar użytkownika
calineczka

Post autor: calineczka »

Akacja pisze: ↑01 paź 2019, 13:45 Mam bardzo słabe i wiecznie rozdwajające się paznokcie. Macie jakieś pomysły w jaki sposób je wzmocnić? Próbowałam już odpowiedniej diety, albo stosowania odżywek na paznokcie.
Widzę, że jest ci potrzebna najlepsza odżywka na rozdwajające się paznokcie. Również próbowałam kilku, ale dopiero cuccio forte+ https://cuccio.pl/pl/c/Odzywki-do-paznokci/48. Miałam okropnie zniszczone paznokcie po manicure żelowym. Teraz mam znowu zdrową i piękną płytkę. Wypróbuj sobie też ich lakiery, bo nie zawierają szkodliwych substancji.
Awatar użytkownika
kokoszka

Post autor: kokoszka »

Bio oliwka z Eveline, ta ze zdjęcia :) to jest SZTOS!

Obrazek
ODPOWIEDZ