co stosujecie na bol gardla przy anginie?

Zdrowie to podstawa, dlatego tutaj dzielimy się skutecznymi poradami i metodami na zdrowy, silny organizm. Masz sprawdzone patenty, którymi możesz się podzielić? Pisz śmiało!
Awatar użytkownika
jimka

co stosujecie na bol gardla przy anginie?

Post autor: jimka »

hej podpowiedzcie cos sprawdzonego, juz totalnie nie wiem jak wytrzymac z tym bolacym gardlem, nawet sliny przelknac sie nie da
Awatar użytkownika
rafka

Re: co stosujecie na bol gardla przy anginie?

Post autor: rafka »

Ból gardła do przyjemnych nie należy. Jego podłoże może być różne. Z własnego doświadczenia wiem, że warto zadbać o jakość powietrza w domu, odpowiednie nawilżenie. Suche powietrze też sprzyja infekcjom. Dlatego dobrą sprawą jest nawiIżacz powietrza, szukałam info jakie są najlepsze i wyszło mi, że te ewaporacyjne. Takie są w sklepie https://homespot.pl/kategoria/nawilzacze-powietrza i nawet w dobrej cenie. Ewaporacja jest bezpieczną i naturalną metodą nawilżania powietrza. A wiadomo, takie urządzenie ma pomóc a nie szkodzić.
Awatar użytkownika
Mandi

Post autor: Mandi »

Ciepłe okłady, płukania z szałwii, soli himalajskiej, pastylki do ssania też
Awatar użytkownika
milaczek

Post autor: milaczek »

U mnie na bol gardla to tylko Septogard sie sprawdza, dziala odkazajaco i przeciwbolowo, szybko znieczula :) ulga natychmiastowa
Awatar użytkownika
Sylwia

Post autor: Sylwia »

A czy ktoś z Was próbował może stosować czosnek na anginę? Co tak ogólnie sądzicie na temat takich naturalnych metod leczenia? Czy są one Waszym zdaniem tak samo skuteczne co leki?
Awatar użytkownika
Werka

Post autor: Werka »

To do lekarza? Porada będzie szybciej i zdecydowanie będzie też skuteczniejsza od internetowych "specjalistów".
ODPOWIEDZ