Delpos. Co myślicie o tym produkcie?

Zdrowie to podstawa, dlatego tutaj dzielimy się skutecznymi poradami i metodami na zdrowy, silny organizm. Masz sprawdzone patenty, którymi możesz się podzielić? Pisz śmiało!
Awatar użytkownika
MUKBANG

Delpos. Co myślicie o tym produkcie?

Post autor: MUKBANG »

Witam wszystkich z forum. Mam nadzieję, ze watek będzie cieszyć się sporym zainteresowaniem, bo im więcej informacji dla mnie to tym lepiej. Szukam szczerych recenzji i opinii jeżeli chodzi o zestaw z Delpos. Chodzi głównie o to czy te kosmetyki jakoś faktycznie działają na cebulki włosów tak by one nie wypadały? Podobno jest to fajny i naturalny zestaw tylko, że no jedyna osoba którą znam i miała ten krem mi o tym własnie powiedziała, ale jednak już mam przetestowanych kilka szamponów i odżywek i nie działały, chociaż na IG celebryci chwalili. Wolę sie zapytać i wiedzieć jak najwiecej skoro mam coś zamówić. Chcę szczere recenzje, bo nie wierze już w zapewnienia osób promujących kosmetyki na blogach, youtubie i IG.

mbkkb 2.5 phoenix
Awatar użytkownika
marino98

Re: Delpos. Co myślicie o tym produkcie?

Post autor: marino98 »

działają tylko trzeba dać temu wszystkiemu czasu. ja widziałam zmiany po ok. 2 miesiacach.. no może nie całych. pierw zauwazyłam wysyp włosów nowych a potem zobaczyłam, ze nawet przy kąpieli tych włosów jest mniej gdy już je płukałam z szamponu i maski. jak masz pytania to je wszystkie zadaj, ale ja jeszcze sugeruje tobie zrobić sobie badania na anemię, bo cżesto wtedy wypadają włosy.

krótkowzroczność jak wyleczyć
Awatar użytkownika
MUKBANG

Post autor: MUKBANG »

A jak to jest z wcierkami?? Nie masz później żadnych podrażnień, bo to jednak zostaje na skórze. W ogóle jakiej wielkości jest każda z buteleczek i na ile Ci starczają? Jeszcze dodatkowo mam takie pytanie, bo nie wiem dokładnie gdzie mogę to znaleźć, ale.. jak juz na temat podrażnień to masz możesz jak udostępnić co tam jest w środku? Bo nie moge tego znaleźć ani też tego jakiego pochodzenia jest cały zestaw. Pewnie jest u Ciebie na butelkach to opisane a ja jestem nie bardzo obeznana z szukaniem informacji w necie o tym co jest w środku.
Awatar użytkownika
marino98

Post autor: marino98 »

3 miesiące już mam i jeszcze trochę jest tego do zużycia. zależy też jak często myjesz głowę, ile bierzesz tego płynu na głowę.nakładasz wszystko wg. zaleceń, bo na prawdę jest to ważne żeby robić to dobrze i regularnie. jezeli szukasz składu to on jest na stronie. taka prawda że 2 minuty i masz wszystko znalezione.
Awatar użytkownika
famous

Post autor: famous »

Może bardziej to wytłumaczę: wchodzisz sobie na stronę delpos, zjedzesz kawałek na dół i masz takie 3 zdjęcia, gdzie pokazuje ci się zestaw i dwa osobno kosmetyki. Jak chcesz więcej wiedzieć to masz to zdjęcie zestawu i pod nim masz napis "zamów" i "szczegóły" i jak wejdziesz w szczegóły to masz tam wszystkie spisy składników :)
Noona

Post autor: Noona »

Super on jest! Już któryś raz widzę, ze powiększa się ilosć osób , które znają Delpos. Zdecydowanie wart poznania jeżeli chodzi o działanie na wypadające włosy. TOTALNY SZTOSIK według mnie. Tylko trzeba trochę czasu by widzieć większe zmiany. To nie dzieje się nagle. Zapachowo mi średnio podpasowały, ale za to działanie jest warte poznania. Szybka też jest wysyłka i dostawa. Tego samego dnia mi wysłano zestaw co go kupiłam i na drugi dzień chyba miałam przesyłkę już w paczkomacie. To też chyba zależy od godziny zamówienia i gdzie się mieszka, ale jak dla mnie to jest bardzo szybko mimo wszystko. Cena nie jest najniższa, ale jednocześnie nie dziwię się, bo raczej to nie jest duża marka a przy tym widze, że składowo wyglądają one dość imponująco. Przynajmniej moim zdanie.
ODPOWIEDZ