Demakijaż
Zdrowie to podstawa, dlatego tutaj dzielimy się skutecznymi poradami i metodami na zdrowy, silny organizm. Masz sprawdzone patenty, którymi możesz się podzielić? Pisz śmiało!
Re: Demakijaż
Post autor: aśko »
Ja mam cerę tłustą i używam olejku od Nature Queen! Powiem Ci szczerze, ze sprawdza się rewelacyjnie
Post autor: dżoana »
Ten olejek jak najbardziej jest idealny do cery tłustej Przecie tłuszcz najlepiej usuwa się tłuszczem, ale musisz pamiętać o tym żeby użyć później zelu do mycia twarzy żeby wszystko usunąć.
Post autor: słoneczko »
Ti prawda, olejek sprawdza się przy cerze tłustej. Ja mam mieszaną i zmywam olejkami, stan cery bardzo mi się poprawił. Olejki Nature Queen mają bardzo dobry skład i faktycznie świetnie sobie radzą z cerą.
Post autor: żabkowa »
Olejek z Nature Queen ma bardzo fajny skład. Będzie idealny do zmywania makijazu! Sama sie na niego czaję!
Post autor: inuśka »
Olejek od Nature Queen jest bardzo wydajny i ładnie pachnie. Sprawdzi się zarówno w przypadku cery mieszanej jak i tłustej! Ja od jakiegoś czasu bardzo dbam o swoją cerę. Olejki to moje największe odkrycie.
Post autor: żonajohna »
Też będę musiała kupić sobie ten olejek od Nature Queen. Jestem go bardzo ciekawa i mam nadzieję, że sprawdzi się u mnie
- Zdzisiek78
Post autor: Zdzisiek78 »
Witam, co sądzicie o szamponach do rzęs? Czytałam w internecie, że doskonale nadaje się do demakijażu, ponieważ łagodnie, ale skutecznie usuwa zanieczyszczenia i odtłuszcza włoski. A więc jestem gotowa to przetestować, znalazłam https://amazinglashes.com/pl/p/Szampon- ... E-Gold/806 Jakie jest wasze zdanie?
Post autor: Zośka »
Ja używam mleczka z Cosnature z dziką różą. Dobrze oczyszcza i usuwa makijaż a przy tym nie wysusza skóry. Ładnie nawilża i daje uczucie świeżości skórze. A olej z nasion dzikiej róży zapobiega starzeniu się skóry a także działa przeciwzapalnie i łagodząco na podrażnienia:)
Post autor: Żytnia »
Hejo Wiele kosmetyków miałam do demakijażu i albo uczulały albo nie zmywały dobrze. Ale trafiłam na swój ideał. Pół litra dobrego bezpiecznego kosmetyku za 45 zł więc cena nie jest wysoka a warto https://kkcosmetic.pl/pl/p/SYIS-MLECZKO ... 00-ML/1736