Depilacja

Zdrowie to podstawa, dlatego tutaj dzielimy się skutecznymi poradami i metodami na zdrowy, silny organizm. Masz sprawdzone patenty, którymi możesz się podzielić? Pisz śmiało!
Awatar użytkownika
JoannaZ

Depilacja

Post autor: JoannaZ »

Cześć,

Z jakiej formy depilacji korzystacie? Wolicie chodzić do gabinetów czy raczej robicie to same w domu?
Awatar użytkownika
PatrycjaN

Re: Depilacja

Post autor: PatrycjaN »

Hej,

Ja chodzę do gabinetu, przyznam, że nie mam cierpliwości aby depilować się sama w domu. Ostatnio znalazłam świetny gabinet aestetica (tutaj możesz więcej o nim przeczytać). Polecam, ogromna wygoda na długo!
Awatar użytkownika
riadna

Post autor: riadna »

moim zdaniem najlepszym z mozliwych sposobow jesli chodzi o depilacje jst depilacja laserowa, w Dermedzie w Krakowie zrobisz, sa pionierami w tej dziedzinie, maja doswiadczenie i swietny sprzet. sama tam robilam i bardzo sobie chwale, efekt wow, no i nie trzeba sie juz uzerac z maszynka :)
Awatar użytkownika
Anetpis

Post autor: Anetpis »

Ogolnie to jest skuteczna ale pod warunkiem

Że dobrze wybierzemy gabinet i bedzie tam rzeczywiscie depilacja laserowa, dobrze jeśli jest tam możliwość zapisania się na light sheer bo obecnie jest to najlepszy laser, który rzeczywiście daje trwałe efekty

Jak również jeśli wybierzemy się na serie bo tylko seria jest w stanie dać trwałe rezultaty.
Na tej stronie jest opisane jak taka depilacja wyglada
https://chrzanowski24.pl/artykuly-promo ... -020834905
ODPOWIEDZ