DMSO na stany zapalne warto?
Zdrowie to podstawa, dlatego tutaj dzielimy się skutecznymi poradami i metodami na zdrowy, silny organizm. Masz sprawdzone patenty, którymi możesz się podzielić? Pisz śmiało!
- luiza
DMSO na stany zapalne warto?
Czy ktoś z was stosuje DMSO na stany zapalne i bóle kręgosłupa,stawów itd? Trafiłam dzisiaj na https://ichemia.pl/812,dmso-500ml-dimet ... lenek.html i zastanawiam się właśnie nad zamówieniem tego preparatu dla taty. Ostatnio bardzo narzeka na kręgosłup.
Re: DMSO na stany zapalne warto?
Post autor: Ćma »
Wydaje mi sie dobra rehabilitacja może pomóc.Dzis sa różne sprawdzone metody rehabilitacji. Maja nowoczesne metody leczenia i sprżet
- Temeren
Oj tak zdecydowanie,moja mam mama chodzi na rehabilitację do Kriosonik. Ma problemy ze stawami i kręgosłupem. Mają tam bardzo nowoczesny sprzęt i dobrych rehabilitantów. Przynajmniej raz na rok musi chodzić na serię zabiegów ,aby mogła sprawnie w miarę funkcjonować. I faktycznie zawsze odpowiednio dobiorą jej i zabiegi i ćwiczenia.
- Sylwia
A co warto stosować na stan zapalny prącia u dziecka? Są na to jakieś domowe sposoby? Czy lepiej będzie jednak jak najszybciej zawieźć dziecko do lekarza?
dom na sprzedaż stare bojanowo
dom na sprzedaż stare bojanowo