DMSO na stany zapalne warto?

Zdrowie to podstawa, dlatego tutaj dzielimy się skutecznymi poradami i metodami na zdrowy, silny organizm. Masz sprawdzone patenty, którymi możesz się podzielić? Pisz śmiało!
Awatar użytkownika
luiza

DMSO na stany zapalne warto?

Post autor: luiza »

Czy ktoś z was stosuje DMSO na stany zapalne i bóle kręgosłupa,stawów itd? Trafiłam dzisiaj na https://ichemia.pl/812,dmso-500ml-dimet ... lenek.html i zastanawiam się właśnie nad zamówieniem tego preparatu dla taty. Ostatnio bardzo narzeka na kręgosłup.
Ćma

Re: DMSO na stany zapalne warto?

Post autor: Ćma »

Wydaje mi sie dobra rehabilitacja może pomóc.Dzis sa różne sprawdzone metody rehabilitacji. Maja nowoczesne metody leczenia i sprżet
Awatar użytkownika
Temeren

Post autor: Temeren »

Oj tak zdecydowanie,moja mam mama chodzi na rehabilitację do Kriosonik. Ma problemy ze stawami i kręgosłupem. Mają tam bardzo nowoczesny sprzęt i dobrych rehabilitantów. Przynajmniej raz na rok musi chodzić na serię zabiegów ,aby mogła sprawnie w miarę funkcjonować. I faktycznie zawsze odpowiednio dobiorą jej i zabiegi i ćwiczenia.
Awatar użytkownika
Sylwia

Post autor: Sylwia »

A co warto stosować na stan zapalny prącia u dziecka? Są na to jakieś domowe sposoby? Czy lepiej będzie jednak jak najszybciej zawieźć dziecko do lekarza?

dom na sprzedaż stare bojanowo
ODPOWIEDZ