Dobry szpital w Katowicach - gdzie uderzać najlepiej?

Zdrowie to podstawa, dlatego tutaj dzielimy się skutecznymi poradami i metodami na zdrowy, silny organizm. Masz sprawdzone patenty, którymi możesz się podzielić? Pisz śmiało!
Awatar użytkownika
Tulipanka

Post autor: Tulipanka »

Z waszych doświadczeń jak przebywaliście w szpitalach na Śląsku, to gdzie warto,a gdzie sie od razu bać jak skierowanie pójdzie do innego?
podzielicie sie?
Bożenka

Re: Dobry szpital w Katowicach - gdzie uderzać najlepiej?

Post autor: Bożenka »

Mi swojego czasu, jeszcze jak sie wprowadzałam do Katowic, to koleżanka poleciła przychodnię holsamedu,
łap namiar: https://holsamed.pl/szpital/ i powiem Ci, że jestem jej za to bardzo wdzięczna,
bo mają tam masę specjalistów pierwszej klasy, więc chodzę do nich i do internisty normalnie i na wizyty typu laryngolog czy coś. Fajne podejście, krótkie kolejki - warto.
Awatar użytkownika
tormund92

Re: Dobry szpital w Katowicach - gdzie uderzać najlepiej?

Post autor: tormund92 »

Jeśli szukasz szpitala i chcesz skorzystać z oferty związanej z zabiegami, operacjami czy rehabilitacją to moim zdaniem warto zajrzeć na stronę internetową Centrum Medycznego Gamma z Warszawy. Posiadają tam dwie placówki - przy ul. Bobrowieckiej i ul. Broniewskiego. Wydaje mi się, że znajdziesz tam idealnie skrojoną ofertę dla osoby, która potrzebuje pomocy medycznej.
ODPOWIEDZ