dzień doberek!
szukam wszelkich informacji jeżeli chodzi o to jak można pozbyć się worków pod oczami i w sumie przy szukaniu znalazłam krem z garisell który wyświetla sie jako krem na ten problem i taki co nie ma sztucznych barwików, zapachów i konserwantów sztucznych też. niedługo mam też impreze zaplanowaną (o ile to wypali i nie będzie odwołane przez koronawirusa) i chciałabym się pozbyć tego na czym mam kompleks od lat ale to też jest tak ze chciałabym się tego pozbyć a przynajmniej zmniejszać i zmniejszac ile się da. czytałam o nim też kilka recenzji ale nie odpisywano mi na wiadomości więc może tutaj ktoś będzie mi w stanie pomóc. pozdrawiam!
Garisell - opinie
Zdrowie to podstawa, dlatego tutaj dzielimy się skutecznymi poradami i metodami na zdrowy, silny organizm. Masz sprawdzone patenty, którymi możesz się podzielić? Pisz śmiało!
- spill the tea
Re: Garisell - opinie
Post autor: spill the tea »
Porownujac to co miałam wczesniej i obecny krem wydaje mi sie ze garisell jest jak na razie na podium jeżeli chodzi o działanie. Jezeli czytalas recenzje to mysle ze coś wiesz juz na jego temat. Mi sie podoba ten krem i caly czas go nakładam po oczy. Nie wiem czy moge coś wiecej na jego temat powiedzieć niż inni z recek.
Ostatnio zmieniony 17 cze 2020, 9:40 przez spill the tea, łącznie zmieniany 1 raz.
- lexyyy
możesz powiedzieć w sumie jak wygląda sytuacja z nakładaniem tego kremu? ile razy dziennie go nakładasz? jakie masz wrażenia przy jego takim regularnym smarowaniu? jak go nakładasz? czy jest on tak na prawde naturalny jak głosi strona, jaka jest konsystencja, wielkość butelki, jak przechowujesz wszystko chce wiedzieć co możesz mi chociaż minimalnie przybliżyć. bo to działanie i to, że u ciebie to jest na podium już zachęca, ale jednak jeżeli coś starcza na tydzień albo trzeba trzymać w lodówce itp. to mnie męczy itp.
- spill the tea
1 i 2 razy dziennie na umytą twarz nakładam.. tzn. po oczy lekko wklepuję
3. skórą wydaje mi się, że powoli robi się mniej spuchnięta, później juz widać że jest lepiej i lepiej. skóra też jest mardziej miękka, nawilżona i chyba cienie mam mniejsze też
4. lekko wklepuje opuszkami palców
5. naturalny i nawet ma naturalny konserwant
6. bardziej taka treściwa konsystencja, nie taka lejąca itp.
7. 15 ml.
8. normalnie na półce w łazience, tyle nie stał w pełnym słońcu
3. skórą wydaje mi się, że powoli robi się mniej spuchnięta, później juz widać że jest lepiej i lepiej. skóra też jest mardziej miękka, nawilżona i chyba cienie mam mniejsze też
4. lekko wklepuje opuszkami palców
5. naturalny i nawet ma naturalny konserwant
6. bardziej taka treściwa konsystencja, nie taka lejąca itp.
7. 15 ml.
8. normalnie na półce w łazience, tyle nie stał w pełnym słońcu
- mruuu
Jak dla mnie ogromnym plusem jest to że opakowanie jest z pompka bo jednak jak miałam te kremy inne pod oczy to dla mnie to było mega niehigeniczne ;/ Nie wiem czemu ktoś nie wpadł na to by dołączać do nich jakiś nakładak chociaż, zeby można było umyć i używać. Jeżeli o działanie garisell to jestem zadowolona. Nie pachnie, nie szczypie w oczy, szybko dotarł do mnie po zamówieniu i plus za to że wysyłają tez a pobraniem.
- lexyyy
jest i następna osoba macie może jeszcze indormacje co do tego co tam trzyma ten krem w sumie? bo jednak piszą że n=jest naturalny a nigdzie nie widzę informacji o tym ile on może stać otwarty, czemu nie w lodówce itp.? ciekawi mnie po prostu to czy na prawdę on jest taki naturalny jak o tym piszą.
- dimsha
Sama tego garisell nie mam ale z tego co czytam na stronie producenta to wychodzi w FAQ ze krem nie potrzebuje specjalnych warunkow tylko wazne by nie stal konkretnie na Sloncu. Czyli nie trzeba do lodowki chowac co jest na plus. Lepiej sobie walek jadeitowy chowac na chwile do zmrozenia i wtedy nim sobie jezdzic po workach pod oczy jak ten krem masz nalozony. Jezeli chodzi o waznosc kosmetyku to podaja na stronie tak:
"Aby zagwarantować Państwu trwałość kosmetyku do daty podanej na opakowaniu, przy jego wytwarzaniu zastosowano jedynie w pełni bezpieczny dla skóry, ekologiczny konserwant, zaakceptowany przez ECO-CERT. Po otwarciu krem może być stosowany przez 6 miesięcy."
Mysle ze chociaz minimalnie pomoglam. Szczerze? Zainteresowal mnie ten krem i nie wiem czy sama sie na niego nie skusze na poczatku miesiaca hahaha
"Aby zagwarantować Państwu trwałość kosmetyku do daty podanej na opakowaniu, przy jego wytwarzaniu zastosowano jedynie w pełni bezpieczny dla skóry, ekologiczny konserwant, zaakceptowany przez ECO-CERT. Po otwarciu krem może być stosowany przez 6 miesięcy."
Mysle ze chociaz minimalnie pomoglam. Szczerze? Zainteresowal mnie ten krem i nie wiem czy sama sie na niego nie skusze na poczatku miesiaca hahaha
- spill the tea
O tym konserwancie to nawet ja nie wiedzialam.. Jeżeli jesteś ciekawa to myślę że też warte zainteresowania. Szkoda że nie ma próbek kremu ale w sumie ile się pokremujesz próbka? 2 dni? Nawet nie zobaczy sie roznicy w działaniu. Nie wiem co moge więcej powiedzieć.. Jak jesteście zainteresowane to myślę że do sprawdzenia jest ten krem ale też nie namawiam bo to Wasza decyzja
Mogę odpowiadać tylko za siebie w tej dyskusji. Mruu pewnie też
Mogę odpowiadać tylko za siebie w tej dyskusji. Mruu pewnie też
- lexyyy
Wczoraj zamówiłam wieczorem, także pewnie przyjdzie po weekendzie Ale jeszcze rozmawiałam z Panią którą obiera zamówienia i podpytałam czy wszystko się zgadza z tym co Wy mówicie i wszystko było zgodne. Wyślą mi paczkomatem, więc pewnie we wtorek powinno być. Tak czy inaczej dziękuję za każdą pomoc.
tunel foliowy jak zbudować
tunel foliowy jak zbudować
- kiwi
Sporo cennych informacji znajdziecie na ten temat tutaj https://e-ziaja.com/blog/porady/cienie- ... jszyc.html . Worki pod oczami nie wyglądają estetycznie. Poza tym nie da się ukryć, że dodają nam lat. Myślę, że warto znaleźć przyczynę takiego stanu rzeczy oraz oczywiście pozbyć się problemu. Jest na to sporo rożnych sposobów. Przemyślcie koniecznie ten temat.