Gdzie na brwi?

Zdrowie to podstawa, dlatego tutaj dzielimy się skutecznymi poradami i metodami na zdrowy, silny organizm. Masz sprawdzone patenty, którymi możesz się podzielić? Pisz śmiało!
majówka123

Gdzie na brwi?

Post autor: majówka123 »

Moje brwi doprowadzają mnie do szału... postanowiłam zatem wybrać się na permanentne ich uzupełnienie i mieć raz na zawsze spokój! Teraz pytanie do was - gdzie? Nie znam się na tego typu zabiegach, nigdy nic nie miałam robionego i zwyczajnie temat jest dla mnie obcy... Chciałabym aby było to pewne miejsce. Jeśli chodzi o obszar w Polsce to na śląsku, najlepiej w Katowicach.
Awatar użytkownika
modna9

Re: Gdzie na brwi?

Post autor: modna9 »

Kochana, jak ja dobrze to znam. Od lat męczyłam się ze swoimi brwiami i powiedziałam sobie - dość! W Katowicach brałam pod uwagę tylko jedno miejsce, czyli NL Clinic, gdzie otrzymałam profesjonalną pomoc i wsparcie :) przede wszystkim jestem zachwycona moimi brwiami. Wykonane są naprawdę subtelnie i pasują do mojej twarzy. Na stronie https://naturallook.com.pl/makijaz-permanentny-brwi/ znajdziesz wszelkie szczegóły.
MiŚka01

Re: Gdzie na brwi?

Post autor: MiŚka01 »

Również polecam NL Clinic:) robiłam tam brwi jakiś czas temu. Jestem po dopigmentowaniu i efekt jest... świetny! Mają tam naprawde konkretną osobę od tego, której imienia teraz nie pamiętam, ale chyba jest właścicielką:) W każdym razie wszystko poszlo sprawnie i bez najmniejszych problemów. Ale polecam decydować sie szybko bo u nich z terminami jest róznie i niekiedy czeka się długo:)
ODPOWIEDZ