Gdzie się teraz leczyć?

Zdrowie to podstawa, dlatego tutaj dzielimy się skutecznymi poradami i metodami na zdrowy, silny organizm. Masz sprawdzone patenty, którymi możesz się podzielić? Pisz śmiało!
Awatar użytkownika
Tulipanka

Gdzie się teraz leczyć?

Post autor: Tulipanka »

Mam kilka przewlekłych dolegliwości i przed epidemią systematycznie bywałam u lekarza, a teraz się boję iść do jakiejkolwiek przychodni.. U kogo będzie najbezpieczniej?
Awatar użytkownika
Dayana

Re: Gdzie się teraz leczyć?

Post autor: Dayana »

Chyba prywatnie mimo wszystko

--
sylwester w górach
Awatar użytkownika
Tulipanka

A w Katowicach to najlepiej gdzie?
Awatar użytkownika
GM2005

Post autor: GM2005 »

ciężko powiedzieć... najlepiej to chyba chodzić tam, gdzie się chodziło do tej pory. W końcu tam znają Twoją historię choroby. Trzeba tylko zachować pewne środki bezpieczeństwa. Dbać o higienę.

Skoro się leczysz, nie powinnaś przerywać. To nie będzie dobre. Pamiętaj tylko, że zanim wybierzesz się do lekarza, do przychodni, zastanów się, czy nie da się tego jakoś inaczej załatwić, np. telefonicznie.

chlorowanie ścieków
Awatar użytkownika
Ruzica

Post autor: Ruzica »

Spróbuj w prywatnej klinice Holsa Med w galerii Libero. Ja u nich korzystałam z pomocy rehabilitantów, ale mają tam dużo poradni specjalistycznych, chirurgia, ortopedia, itd. Mają też swój szpital więc w razie czegoś poważniejszego też się zajmą.

Co do cen to nie pamiętam więc lepiej sprawdzić na ich stronie https://holsamed.pl/ , tak czy siak musisz się najpierw telefonicznie lub mailowo umówić na wizytę :)
Awatar użytkownika
Tulipanka

Dzięki Ruzica, zadzwonię do nich i podpytam :D
Awatar użytkownika
orzeszek

Post autor: orzeszek »

To jest bardzo dobre i konkretne pytanie. Bo jednak do niektórych specjalistów jest bardzo ciężko się dostać. A że ja pilnie poszukuje dobrego specjalisty z dziedziny ortopedii to szukam także i prywatnie. I tak też dowiedziałam się,że w CM Gamma na Mokotowie w Warszawie jest taki prywatny szpital w którym mają bardzo dobrych specjalistów ortopedów. Także udam się tam, bo jednak zdrowie jest najważniejsze
Awatar użytkownika
olga77

Post autor: olga77 »

W Panoramie Radzymin śmiało już można pójść na wizytę, wystarczy tylko telefonicznie się umówić. Mają długie godziny otwarcia (od 7 do 20 w tygodniu), że w weekend też można się umówić na wizyty do specjalistów. Więc warto, zwłaszcza jak nam cos bardzo dolega. :)
Awatar użytkownika
rafka

Post autor: rafka »

Dobre pytanie. Wiadomo, że jak jest jakiś problem to każdy chce jak najszybciej uzyskać konkretną i skuteczną pomoc. Dlatego ja jestem zadowolona z CM Medicum w Warszawie, gdzie można liczyć na kompleksową opiekę. Bardzo dobrze rozwinięta ortopedia również dla dzieci, chirurgia, podologia, leczenie chorób kręgosłupa, to tylko niektóre dziedziny. Co było dla mnie ważne, można tam liczyć na specjalistów z doświadczeniem i z podejściem do pacjenta.
Awatar użytkownika
bergamotka

Post autor: bergamotka »

ja miałam kiedyś opiekę medyczną z medicovera i byłam zadowolonaale jak zmieniłam prace już nie miałam pakietu, teraz na nfz nikt nie chce przyjmowac
Awatar użytkownika
kasiakowa06

Post autor: kasiakowa06 »

Tulipanka pisze: ↑07 maja 2020, 11:57 Mam kilka przewlekłych dolegliwości i przed epidemią systematycznie bywałam u lekarza, a teraz się boję iść do jakiejkolwiek przychodni.. U kogo będzie najbezpieczniej?
Jeśli potrzebna Ci dobra podologia to polecam zabiegi w Satin https://satin.pl/

Obrazek
ODPOWIEDZ