Higiena jamy ustnej
Zdrowie to podstawa, dlatego tutaj dzielimy się skutecznymi poradami i metodami na zdrowy, silny organizm. Masz sprawdzone patenty, którymi możesz się podzielić? Pisz śmiało!
Higiena jamy ustnej
Post autor: róża »
Jakie produkty do higieny jamy ustnej sprawdzają się na co dzień? Dodam, że mam ostatnio problemy z krwawiącymi dziąsłami. Zmieniłam szczoteczkę na miękką, ale problem wciąż się pojawia. Jaka pasta i jaki płyn w takim przypadku się sprawdzą? Co polecacie?
Re: Higiena jamy ustnej
Post autor: Miśkaa »
Mam ten sam problem. W aptece polecono mi pastę i płyn Septoral. Rzeczywiście odkąd używam ich regularnie to jest poprawa.róża pisze: ↑11 paź 2021, 0:28 Jakie produkty do higieny jamy ustnej sprawdzają się na co dzień? Dodam, że mam ostatnio problemy z krwawiącymi dziąsłami. Zmieniłam szczoteczkę na miękką, ale problem wciąż się pojawia. Jaka pasta i jaki płyn w takim przypadku się sprawdzą? Co polecacie?
Re: Higiena jamy ustnej
Post autor: róża »
Dziękuję, kupiłam, używam mniej więcej od tygodnia i rzeczywiście jest poprawa. Dziąsła już nie krwawią, nawet przy szczotkowaniu.Miśkaa pisze: ↑15 paź 2021, 9:18 Mam ten sam problem. W aptece polecono mi pastę i płyn Septoral. Rzeczywiście odkąd używam ich regularnie to jest poprawa.