Ostatnio rozmawiałam z koleżanką, która zachwalała zabieg hydrodermabarazji. Faktycznie, wygląda znacznie lepiej, ale ja za bardzo nie wiem na czym to polega. Czy to jest jakaś ingerencja w wygląd?
philips lighting poland s a oddział w kętrzynie
Hydradermabrazja - kto korzystał?
Zdrowie to podstawa, dlatego tutaj dzielimy się skutecznymi poradami i metodami na zdrowy, silny organizm. Masz sprawdzone patenty, którymi możesz się podzielić? Pisz śmiało!
Re: Hydradermabrazja - kto korzystał?
Post autor: kaśka »
mogłaś spytać koleżanki jest to zabieg oczyszczająco-nawilżający skórę, przez co wydaje się ona młodsza i zdrowsza. nie jest to bezpośrednia ingerencja w wygląd, jak chirurgiczny lifting.
Post autor: Nęna »
Ale, tak serio, serio? Czyli to jest coś takiego, na zasadzie peelingu? Dobrze rozumiem, czy jestem w błędzie?
Post autor: Aluśka »
Peeling i hydradermabrazja to zupełnie dwie różne sprawy. Wiesz co sama robiłam ten zabieg, w klinice Vesuna z Krakowa. Na ich blogu, opublikowali tekst na ten temat. Gdybyś chciała rzucić okiem to podaje link: https://vesuna.pl/hydradermabrazja-w-czym-moze-pomoc/ . Może więcej się dowiesz.
Dzięki, z pewnością przeczytam i zaznajomię się. Wybaczcie, ale szczerze w takim tematach jestem totalnie nowa. No, ale kiedyś trzeba zacząć.
Post autor: mroźna »
robiłam ten zabieg i polecam! cera wygląda świetnie i jest optymalnie odżywiona. z pewnością będę go w przyszłości powtarzać, bo daje super efekt.
Zdecydowanie, efekty są bardzo zadowalające, cóż kremy nie mają szans przy zabiegach tego typu, bo są o wiele bardziej skuteczne.
Dziewczyny, a to jest jeden zabieg czy jest ich kilka? Czy może mi to któraś tak w skróci opisać? Będę z góry wdzięczna.
Miałam ich kilka, ale to zależy od cery pacjenta. Osoba odpowiedzialna za zabieg, dobiera indywidualnie ilość powtórzeń, które rozkłada w czasie.