Jak zdrowo jeść?

Zdrowie to podstawa, dlatego tutaj dzielimy się skutecznymi poradami i metodami na zdrowy, silny organizm. Masz sprawdzone patenty, którymi możesz się podzielić? Pisz śmiało!
Awatar użytkownika
sknerus

Jak zdrowo jeść?

Post autor: sknerus »

Ostatnio natknęłam się w sieci na stronę na temat lunazyny: http://lunazyna.pl/ . Wiecie co to? Jest to cudowne białko - zawiera mnóstwo właściwości pozytywnych dla zdrowia. Koniecznie się tym zainteresujcie jeśli lubicie być świadomi, co zjadacie.
Awatar użytkownika
rozowa

Re: Jak zdrowo jeść?

Post autor: rozowa »

Jakiś kolejny cudowny wynalazek jak wit C lewoskrętna? Nie potrafię zrozumieć jak ludzie mogą w to wierzyć. Zdrowa zbilansowana dieta i sport to podstawa naszego zdrowia. I to mogę wam polecić, zdrowe żywienie! Ja jestem z cateringiem wygodnadieta i jestem pewna że jest zdrowo!
Tośka21

Post autor: Tośka21 »

To naprawdę ważna rzecz. Chodzi w końcu o to, byście zawsze stawiali na jak najzdrowsze podejście do tematu żywienia. Jeśli nie będziecie w stanie poradzić sobie z takimi kwestiami, to ldl cholesterol może znacząco przekroczyć normy w Waszym organizmie. Powinniście zwracać na takie rzeczy uwagę póki nie jest za późno.
milczek

Post autor: milczek »

Sama mialam spory problem z przestawieniem sie na wlasciwe, jedzeniowe tory... zazwyczaj wszystko na szybko, duzo smieciowego jedzenia :( no i dalo to efekty w postaci nadwagi. Obecnie jestem pod opieka pani dietetyk z kliniki https://odchudzanie.medicover.pl/ jestem na diecie, zmieniam nie tylko swoje cialo ale tez umysl, samoocena zdecydowanie wzrasta :) a nowe, dobre nawyki zywienione pozostana ze mna mam nadzieje, ze juz na zawsze
Marcyśka

Post autor: Marcyśka »

Ja ogólnie nie bardzo lubię gotować więc czasem miałam problem z tym zdrowym jedzeniem:) Ale od jakiegoś czasu zamawiam catering z Wygodnejdiety i dzięki nim w końcu mi się udało. Teraz każdy posiłek mam zdrowy i pełnowartościwoy. Jedzonko przy tym jest syte i smaczne więc nie chodze głodna a to najważniejsze:)
ODPOWIEDZ