Jakie metody na leczenie trądziku polecacie?
Co sprawdziło się u was?
Tutaj https://www.dermoklinika.pl/dermatologi ... ry/tradzik widziałam stronkę, gdzie więcej o tym piszą.
Może ktoś doda też coś od siebie?
Korzystaliście z takich bardziej profesjonalnych rozwiązań?
Jakie metody na leczenie trądziku?
Zdrowie to podstawa, dlatego tutaj dzielimy się skutecznymi poradami i metodami na zdrowy, silny organizm. Masz sprawdzone patenty, którymi możesz się podzielić? Pisz śmiało!
Re: Jakie metody na leczenie trądziku?
Post autor: Aśka »
Na pewno ważna jest codzienna pielęgnacja. U mnie fajnie sprawdziły się tutaj kosmetyki Acne od Novaclear. Dobrze oczyszczają, działają antybakteryjnie i łagodząco a przy tym zapewniają optymalne nawilżenie.
Post autor: maśna »
U mnie zmiany trądzikowe zniknęły w sumie przy okazji. A konkretnie odkąd ginekolog mi belarę przepisał jako antykoncepcję, to cera bardzo się poprawiła. Żadne kosmetyki nie dały aż takiego efektu.
Post autor: Matyldąk »
Zawsze miałam problemy z trądzikiem , znajoma poleciła mi bardzo fajny żel do mycia twarzy nawilżająco kojący i peeling do twarzy nawilżająco kojący , z bielendy . Odkąd stosuję te kosmetyki moje problemy bardzo się zmniejszyły a buzia jest promienna i bardzo zdrowo wygląda
Post autor: Żebka »
Mnie bardzo pomogła antykoncepcja na trądzik https://antykoncepcjanamiare.pl/dwuskla ... a-tradzik/ To bardzo wygodne ,pomaga na pms, dokuczliwe miesiączki, oczywiście najważniejsze ze mam pewne zabezpieczenie,ale i trądzik mi sie wyleczył.
- gosiaczek
Akurat jeśli chodzi o antykoncepcję to muszę przyznać, że tutaj ona bardzo fajnie się sprawdza jeśli chodzi pozbycie się trądziku czy zmian jakie nam po nim zostały. Mnie męczyła ta druga rzecz no i dzięki tabletkom vines moja cera znacznie lepiej zaczęła wyglądać.
- zuzanna
Jeśli chcesz leczyć trądzik to tylko pod okiem dermatologa. Ale nawet leczony trądzik często pozostawia po sobie ślady w postaci przebarwień czy blizn. Na to też jest sposób. Prosty i do wykonania w domu, samodzielnie. Całkowita odnowa naskórka z kuracją Nano Needles od Aurumaris. Rewelacja i wiele osób chwali się w sieci efektami. Kuracja bazuje na wyciągu z koralowców miękkich. W produktach zawarte są maleńkie "igiełki", które pobudzają skórę do regeneracji. Efekty widoczne są już po pierwszym zabiegu, a w miarę wykonywania kolejnych są coraz widoczniejsze.