Maska Daymoist
Zdrowie to podstawa, dlatego tutaj dzielimy się skutecznymi poradami i metodami na zdrowy, silny organizm. Masz sprawdzone patenty, którymi możesz się podzielić? Pisz śmiało!
Maska Daymoist
Post autor: Kaśka23 »
Hej, mam pytanie do Was odnośnie Maski Daymoist od Inoar. Szukam czegoś, co pozwoli mi nawilżyć i wygładzić włosy. Znajoma poleciła mi tę maskę, ale przyznam się, że wcześniej nie stosowałam niczego od Inoar i trochę się zastanawiam. Możecie powiedzieć coś więcej na jej temat?
Re: Maska Daymoist
Post autor: Oleńczuk »
To ja Ci powiem, że zdecydowanie warto spróbować. Wiem, że posiada ona ultra nawilżającą formułę, co świetnie wpływa na utrzymanie nawilżenia we włosach. Sama stosuję i jestem bardzo zadowolona z efektu
Post autor: Mirosława »
Ja stosowałam ją po zabiegach fryzjerskich, co do których miałam obawę, że mogą negatywnie wpływać na moje włosy. Dzięki temu nie muszę się obawiać, że wizyta u fryzjera przyniesie skutek odwrotny do pożądanego
Post autor: Aniołek »
Fajna jest ta maska. Ja stosuję ją już od dłuższego czasu i nie mogę narzekać, bo moje włosy wyglądają po prostu dobrze
statecznik hfp
statecznik hfp
Post autor: Dżesika »
No tak. Po zabiegach fryzjerskich taka maska powinna być absolutną koniecznością. Wiem, że cała seria od Inoara jest bardzo polecana przez specjalistów, więc zdecydowanie warto zwrócić na nią uwagę już teraz.