najtańsze apteki
Zdrowie to podstawa, dlatego tutaj dzielimy się skutecznymi poradami i metodami na zdrowy, silny organizm. Masz sprawdzone patenty, którymi możesz się podzielić? Pisz śmiało!
najtańsze apteki
Post autor: tarnina »
w których aptekach aktualnie można kupić leki najtaniej? Jak to jest u was? W mojej okolicy jest kilka aptek i wydaje mi się, że najlepiej pod tym względem wypada DOZ
Re: najtańsze apteki
Post autor: dorrri »
zdecydowanie warto się wybrać do DOZu, tam mają bardzo przystępne ceny, od lat tam kupuję i jestem zadowolona z zakupów, jest niedrogo i jest spory asortyment
Post autor: Zen »
No to jak też mogę polecić doz, to moja ulubiona apteka, ceny nie są wygórowane i mają spory asortyment. Kupuję tam zarówno leki, jak i suplementy, taniej nigdzie nie znalazłam.
Post autor: Wini »
Wiadomo, że najczęściej wybiera się taką aptekę, w której jest najtaniej, dlatego też ja stawiam na DOZ. Ale druga sprawa, faktycznie mają bogaty asortyment i pomocne farmaceutki.
Post autor: Martucha »
To dobrze wiedzieć, że można gdzieś jeszcze zaoszczędzić na lekach. Dzięki za polecenie, na pewno wybiorę się do DOZ w niedługim czasie, szykują mi się niedługo większe zakupy
Post autor: naszka74 »
Też polecam zaglądać do DOZu, oni faktycznie mają niskie ceny leków, nawet tych na receptę więc recepty też warto tam realizować, ja kupuję u nich leki dla siebie i dla rodziców.
Post autor: jadźźka »
Myśle, że spodoba wam się jednak https://radamed.pl/ . Można tutaj bardzo sprawnie zamówić e-receptę na leki. Dodatkowo też obsługa z wielkim zaangażowaniem podchodzi do swoich pacjentów co jest też jednak ważne