Znacie ten problem? A może macie jakieś rady? Wiem, ze brakuje mi ruchu, mam pracę siedzącą, wiec pewni stąd też te obrzęki. Można sobie jakoś z tym poradzić?
ocynkowane ogniowo
obrzęki nóg i cellulit
Zdrowie to podstawa, dlatego tutaj dzielimy się skutecznymi poradami i metodami na zdrowy, silny organizm. Masz sprawdzone patenty, którymi możesz się podzielić? Pisz śmiało!
- Moniaaa
Re: obrzęki nóg i cellulit
Mam dla Ciebie naprawdę super zabieg do polecenia. Mówię dokładnie o takim https://gliwice.yasumi.pl/news/fala-ude ... wosc/10760 to zabieg z wykorzystaniem fali uderzeniowej storz medical . Wykonasz taki w Gliwicach. I na cellulit i na obrzęki pomoże. Oczywiście zapoznaj się z przeciwwskazaniami do zabiegu ale jeśli nie masz takich to naprawdę polecam. Po serii zauważysz ogromną różnicę. Moja znajoma była na 6 i jej nogi wyglądają jak nie jej. Ona sama czuje się rewelacyjnie. Nie czekała długo na wolny termin, poleca też ze względu na profesjonalizm, sympatyczną obsługę.
czym przeskanować komputer
czym przeskanować komputer
Post autor: karuś »
To spróbuj może maxi3vena? Jest bez recepty, chyba w każdej aptece, a naprawdę pomaga. Nie dość, że nogi mi już nie puchną to nawet cellulit mi się zmniejszył
- giulia
Po pierwsze zabiegi nie wchodzą w grę, unikam póki co zbędnych kontaktów i wizyt. A po drugie, jestem z Gdańska, nie będę do Gliwic jeździć
Liczę bardziej na jakieś polecone sulementy albo ćwiczenia, które mogę wykonywać w domu.