opryszczka

Zdrowie to podstawa, dlatego tutaj dzielimy się skutecznymi poradami i metodami na zdrowy, silny organizm. Masz sprawdzone patenty, którymi możesz się podzielić? Pisz śmiało!
Awatar użytkownika
basienka91

opryszczka

Post autor: basienka91 »

Co najskuteczniejsze żeby szybko się jej pozbyć?
Awatar użytkownika
woodyy

Re: opryszczka

Post autor: woodyy »

Najskuteczniejsze według mnie preparaty z acyklowirem, ja sobie kupuję hevipoint. Masz albo tabletki albo sztyft, którym możessz punktowo nakładać produkt. Na pewno opryszczka dużo szybciej przechodzi i się goi
Awatar użytkownika
HelenJohnson75

Post autor: HelenJohnson75 »

a ja uważam, z własnego doświadczenia, że nie ma sposobu na szybkie pozbycie się opryszczki. Jak ma wyjść, to wyjdzie. I tyle. Próbowałam tabletek, ale bez efektu. Opryszczka i tak wyszła.Próbowałam też maść, która miała przyspieszyć gojenie - nie przyspieszała. Plasterki też kleiłam, ale one tylko wydłużały wszystko. Najlepiej zostawić opryszczkę samą sobie i pozwolić jej szybko zaschnąć. Tak by zrobił się strupek.

Helena,
aktualnie z opryszczką na ustach.
szybkie odzyskiwanie danych
Awatar użytkownika
bart1
Kontakt:

Post autor: bart1 »

Najlepiej ścisnąć tego chwasta aż łzy polecą i poczekać aż się zagoi... :)
Pozdrawiam
odzyskiwanie danych
odzysk danych z ssd, pendrive
Awatar użytkownika
Lipka

Post autor: Lipka »

u mnie się sprawdza Octenisept jako żel na opryszczkę zawsze mam go w domu bo przy dzieciach co chwilę sa jakieś ranki do odkażenia i tak samo opryszczkę nim odkażam i wysuszam
Awatar użytkownika
dimsha

Post autor: dimsha »

A może aspirynę warto by było pokruszyć i dodać do tego trochę wody. Taką "pastę" czy papkę nałożyć na noc i tak niech zaschnie. Widać szybko poprawę :D
ODPOWIEDZ