Powiększanie piersi

Zdrowie to podstawa, dlatego tutaj dzielimy się skutecznymi poradami i metodami na zdrowy, silny organizm. Masz sprawdzone patenty, którymi możesz się podzielić? Pisz śmiało!
Awatar użytkownika
Anetpis

Powiększanie piersi

Post autor: Anetpis »

Zastanawiam sie nad zabiegiem powiększania piersi. Czy są tutaj dziewczyny, które zdecydowały się na coś takiego?

Jakie metody są skuteczne?
Awatar użytkownika
Natalia

Re: Powiększanie piersi

Post autor: Natalia »

Jedyna opcja, która daje dobre efekty to powiększenie piersi implantami:
https://www.raczkowska.pl/powiekszanie-piersi/
Operacja przeprowadzana jest w znieczuleniu ogólnym. Cięcia zlokalizowane w bruździe podpiersiowej lub wokół otoczki brodawki. Czas trwania operacji waha się od 1 do 2 h w zależności od wybranej metody. Najczęściej pacjentki wychodzą do domu w dniu zabiegu.

Nie licz na to,ze jakiekolwiek kremy czy inne tabletki Ci powieksza piersi bo nie maja takiego dzialania. Sama wybrałam sie na powiększenie do wspomnianego gabinetu w Krakowie. Jestem zadowolona z rezultatu.
Awatar użytkownika
Kamilla36

Post autor: Kamilla36 »

Warto jest decydować się na tego typu zabiegi, ponieważ życie w z kompleksami jest naprawdę trudne i przykre. Sama kilka miesięcy temu miałam przeprowadzany zabieg powiększenia piersi u dr Żukowskiej w Łodzi. Dzięki jej doradztwu, mimo tego że piersi są znacznie większe, wciąż wyglądają naturalnie.
Awatar użytkownika
spill the tea

Post autor: spill the tea »

Chyba bym się nie zdecydowała słysząc o komplikacjach u innych dziewczyn..
Awatar użytkownika
Tasha

Post autor: Tasha »

Nie ma mowy o komplikacjach, jeśli wybierzesz dobrą klinikę i sprawdzonego chirurga, który miałby taką operację wykonać. Ze swojej strony mogę polecić świetną dr Annę Olender https://drolender.pl z kliniki w Żarkach Letnisko. Profesjonalna, rzeczowa i specjalistka w każdym calu.
ańka

Post autor: ańka »

Również przeszłam operację powiększenia piersi. Nie była to może jakaś spektakularna transformacja, bo obecnie, po operacji mój biust jest w rozmiarze D, ale nareszcie jest pełny, podniesiony, jędrny i w dobrym miejscu. Wcześniej piersi rozchodziły mi się na boki i były takie niekształtne. Operację przeprowadził chirurg Łątkowski z kliniki w Polanicy-Zdroju i bardzo dobrze sobie poradził. Jest profesjonalny, kompetentny, ma doświadczenie i to widać. Rzetelnie poradził sobie ze wszystkim, blizn nie widać, polecam.
ODPOWIEDZ