Zastanawiam sie nad zabiegiem powiększania piersi. Czy są tutaj dziewczyny, które zdecydowały się na coś takiego?
Jakie metody są skuteczne?
Powiększanie piersi
Zdrowie to podstawa, dlatego tutaj dzielimy się skutecznymi poradami i metodami na zdrowy, silny organizm. Masz sprawdzone patenty, którymi możesz się podzielić? Pisz śmiało!
- Natalia
Re: Powiększanie piersi
Jedyna opcja, która daje dobre efekty to powiększenie piersi implantami:
https://www.raczkowska.pl/powiekszanie-piersi/
Operacja przeprowadzana jest w znieczuleniu ogólnym. Cięcia zlokalizowane w bruździe podpiersiowej lub wokół otoczki brodawki. Czas trwania operacji waha się od 1 do 2 h w zależności od wybranej metody. Najczęściej pacjentki wychodzą do domu w dniu zabiegu.
Nie licz na to,ze jakiekolwiek kremy czy inne tabletki Ci powieksza piersi bo nie maja takiego dzialania. Sama wybrałam sie na powiększenie do wspomnianego gabinetu w Krakowie. Jestem zadowolona z rezultatu.
https://www.raczkowska.pl/powiekszanie-piersi/
Operacja przeprowadzana jest w znieczuleniu ogólnym. Cięcia zlokalizowane w bruździe podpiersiowej lub wokół otoczki brodawki. Czas trwania operacji waha się od 1 do 2 h w zależności od wybranej metody. Najczęściej pacjentki wychodzą do domu w dniu zabiegu.
Nie licz na to,ze jakiekolwiek kremy czy inne tabletki Ci powieksza piersi bo nie maja takiego dzialania. Sama wybrałam sie na powiększenie do wspomnianego gabinetu w Krakowie. Jestem zadowolona z rezultatu.
- Kamilla36
Warto jest decydować się na tego typu zabiegi, ponieważ życie w z kompleksami jest naprawdę trudne i przykre. Sama kilka miesięcy temu miałam przeprowadzany zabieg powiększenia piersi u dr Żukowskiej w Łodzi. Dzięki jej doradztwu, mimo tego że piersi są znacznie większe, wciąż wyglądają naturalnie.
- spill the tea
Post autor: spill the tea »
Chyba bym się nie zdecydowała słysząc o komplikacjach u innych dziewczyn..
- Tasha
Nie ma mowy o komplikacjach, jeśli wybierzesz dobrą klinikę i sprawdzonego chirurga, który miałby taką operację wykonać. Ze swojej strony mogę polecić świetną dr Annę Olender https://drolender.pl z kliniki w Żarkach Letnisko. Profesjonalna, rzeczowa i specjalistka w każdym calu.
Post autor: ańka »
Również przeszłam operację powiększenia piersi. Nie była to może jakaś spektakularna transformacja, bo obecnie, po operacji mój biust jest w rozmiarze D, ale nareszcie jest pełny, podniesiony, jędrny i w dobrym miejscu. Wcześniej piersi rozchodziły mi się na boki i były takie niekształtne. Operację przeprowadził chirurg Łątkowski z kliniki w Polanicy-Zdroju i bardzo dobrze sobie poradził. Jest profesjonalny, kompetentny, ma doświadczenie i to widać. Rzetelnie poradził sobie ze wszystkim, blizn nie widać, polecam.