Skóra włosy i paznokcie

Zdrowie to podstawa, dlatego tutaj dzielimy się skutecznymi poradami i metodami na zdrowy, silny organizm. Masz sprawdzone patenty, którymi możesz się podzielić? Pisz śmiało!
Awatar użytkownika
jaroslawa

Skóra włosy i paznokcie

Post autor: jaroslawa »

Obiecałam sobie trochę wspomóc swój organizm, bo nie ukrywam, że ostatnio troch go zaniedbałam, przez wakacje miałam mało czasu, nie jadłam zdrowo, opalałam się, czuję, że powinnam to zmienić. Chcę też zadbać troche o swoją urodę, wiadomo, o skórę, włosy i paznokcie. Możecie polecić jakieś suplementy diety? Jakieś sprawdzone tabletki na wypadające włosy?
Awatar użytkownika
Moniaaa

Re: Skóra włosy i paznokcie

Post autor: Moniaaa »

Suplementy i kosmetyki do pielęgnacji z Herbapol Polana zobacz. Ja też miałam taki etap, że i skóra nie wyglądała jak należy i włosy były matowe i szorstkie. Ewidentnie brakowało im prawidłowej pielęgnacji i składników odżywczych. Ale kosmetyki z Polany poradziły sobie, stosuję je regularnie tak samo jak i codziennie piję saszetkę z kwasem hialuronowym - efekty są naprawdę zadowalające. Kosmetyki są naturalne, nie mają w składzie żadnej zbędnej chemii co też pozwala skórze się zregenerować.
adaa

Re: Skóra włosy i paznokcie

Post autor: adaa »

Myślę, że warto zwrócić uwagę na suszarkę do włosów dostępną tutaj: https://www.euro.com.pl/suszarki-do-wlo ... 16de.bhtml Jej solidne wykonanie gwarantuje długotrwałe użytkowanie, a obecność dyfuzora sprawia, że modelowanie włosów staje się jeszcze łatwiejsze.
ODPOWIEDZ