Stulejka

Zdrowie to podstawa, dlatego tutaj dzielimy się skutecznymi poradami i metodami na zdrowy, silny organizm. Masz sprawdzone patenty, którymi możesz się podzielić? Pisz śmiało!
Awatar użytkownika
Zuzzanna

Stulejka

Post autor: Zuzzanna »

Witajcie, ja chciałabym , żebyście powiedzieli mi jak leczyć stulejkę bez operacji , bo mój synek ma z tym problem. Czytałam o tym , że są specjalne spreje ale czy coś jeszcze? Jak z tym sobie poradzić bez ucinania skórki?
Awatar użytkownika
zuzanna

Re: Stulejka

Post autor: zuzanna »

Słyszałam o maściach i "ćwiczeniach", które mogą pomóc. Mogą, ale nie muszą. Myślę, że najlepszym, najszybszym i najskuteczniejszym sposobem będzie zabieg chirurgiczny. To naprawdę trwa chwilę i nie ma się czym martwić, bo dobry lekarz wie co robi. Uważam, że powinnaś kontaktować się z kliniką, która wykonuje zabieg stulejki. Tutaj https://www.chirurg-gdynia.pl/oferta/zabieg-stulejki masz taką klinikę. To Specjalistyczna Poradnia Chirurgii Estetycznej w Gdyni. Skonsultuj się z nimi - najlepiej będą wiedzieli jak pomóc.
Awatar użytkownika
Tasha

Re: Stulejka

Post autor: Tasha »

Pamiętajcie, żeby po tego typu zabiegach postawić na odpowiednią pielęgnację. Przecież higiena po zabiegu stulejki odpowiednimi do tego preparatami odgrywa naprawdę ogromną rolę.
ODPOWIEDZ